+31 (0)252 285 005

Home  

LightLift 4018 Performance IIIS Diesel-Lithium-Hybride

Hinowa gaat nu nog hoger. De Performance serie wordt uitgebreid naar een spinhoogwerker met een werkhoogte van 40 meter. Op de Bauma 2022 zal de machine worden gepresenteerd.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

LightLift 4018 Performance IIIS Diesel-Lithium-Hybride

Hinowa komt met een 40 meter spinhoogwerker

Hinowa gaat nu nog hoger en verhoogt het werkbereik naar 40 meter. Op de Bauma 2022 wordt de nieuwe LightLift 40.18 gepresenteerd.


De Performance reeks wordt binnenkort aangevuld met de  LightLift 40.18 Performance IIIS. Dit wordt de grootste spinhoogwerker uit het assortiment. De machine heeft een  werkhoogte van 40 metergaan met een reikwijdte van 17,50 en up & over van 10 meter. De hoogwerker kan ook tot 4 meter onder het maaiveld. De capaciteit van de werkbak is bij 40 meter 230 kg, en heeft 300 kg tot een werkhoogte van 35 meter met een en beperkte reikwijdte. De LightLift 40.18 is vergelijkbaar met de LightLift 33.17, maar wel iets langer met een vierdelige ondergiek.


Motor uitvoeringen

De spinhoogwerker is in onderstaande motor uitvoeringen beschikbaar:

• Diesel motor met elektra
• Lithium accu pakket
• Bi-energy

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Hellend vlak:
Snelheid:
Onderstel:
Stabilisatiegebied:
Gewicht:

Hinowa

Diesel, Lithium of Hybride

40 meter

17,50 meter

10 meter

230 / 300 kg

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificatieblad volgt

download icon

download icon

Onderhoud en service 

Safety Lift is sinds 1995 de importeur van Hinowa in Nederland. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een spinhoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.