top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

LightLift 4018 Performance IIIS Diesel-Lithium-Hybride

Nieuw: de Hinowa LightLift 40.18 spinhoogwerker! Met een indrukwekkende werkhoogte van 40,20 meter en een zijdelings bereik van 17,50 meter, biedt deze krachtpatser ongeëvenaarde prestaties en flexibiliteit. De ruime werkbak biedt plaats aan 3 personen, en met slimme functies zoals de "Go-Home"-functie wordt de productiviteit aanzienlijk verhoogd.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

LightLift 4018 Performance IIIS Diesel-Lithium-Hybride

Hinowa 40 meter spinhoogwerker: LightLift 40.18 Performance IIIS

De grootste Hinowa spinhoogwerker tot nu toe; de nieuwe Hinowa LightLift 40.18 biedt een indrukwekkende werkhoogte van 40,20 meter met een zijdelings bereik van 17,50 meter. De hoogwerker heeft een up & over van 21 meter en kan tot 4 meter onder het maaiveld.

Wat deze nieuwe LightLift 40.18 naast het grote werkbereik onderscheidt, is de mogelijkheid voor 3 personen in de ruime en comfortabele werkbak (bij een gelimiteerd werkbereik). En met een werkbakafmeting van 2 bij 0,70 meter hebben operators voldoende ruimte om zich vrij te bewegen en gereedschap op hoogte goed te kunnen gebruiken.


Innovatieve functies voor verbeterde productiviteit

De Lightlift 40.18 beschikt over slimme functies die de productiviteit en het gemak van de bediening aanzienlijk verhogen. Het Jib systeem beweegt automatisch om binnen het werkgebied te blijven terwijl de Powerboom (TB) twee opeenvolgende bewegingen kan uitvoeren met slechts één joystick, zoals omhoog/omlaag en in/uit. De machine kan ook automatisch overschakelen van de werkpositie naar transportpositie met de "Go-Home"-functie, en kan de armen gelijktijdig openen en sluiten. Deze functies zorgen voor een belangrijke tijdsbesparing en een opmerkelijke verhoging van de productiviteit. 

Bovendien is de Lightlift 40.18 uitgerust met een geavanceerd RAHM-controle- en diagnosesysteem, dat veiligheid en onderhoud naar een hoger niveau tilt. Met ingebouwde GPS-technologie kan de machine altijd worden gelokaliseerd, terwijl het Hinowa-ondersteuningsteam op afstand diagnostische procedures, software-updates en probleemoplossingen kan uitvoeren.

Compacte spinhoogwerker ondanks grote bereik

Ondanks zijn indrukwekkende prestaties is de Lightlift 40.18 verrassend compact. Met een hoogte van minder dan 2 meter in transportpositie kan de machine gemakkelijk onder een dubbele deuropening navigeren. De breedte van de gesloten machine is slechts 1,20 meter, waardoor het manoeuvreren op krappere locaties ook mogelijk is.


De LightLift 40.18 is vergelijkbaar met de LightLift 33.17 - 33 meter spinhoogwerker, maar wel iets langer met een vierdelige mast.


Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Hellend vlak:
Snelheid:
Onderstel:
Stabilisatiegebied:
Gewicht:

Hinowa

Diesel Kubota motor met elektra
Lithium accu pakket
Hybride Diesel en Lithium

40,20 m

17,50 meter

21 m

230 / 300 kg

2.000 x 700 mm (ll x b)

Afhankelijk van uitvoering

Verstelbaar 1.196 - 1.696 mm

Volledig: 5.375 x 5.040 mm / Smal: 6.675 x 3.640 mm

Vanaf 8.700 kg (afhankelijk van uitvoering

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

2023 Specificaties LL 40.18

Specificaties Hinowa LightLift 40.18 Performance IIIS

2023 Brochure Performance

Brochure Hinowa Performance spinhoogwerkers

Handleiding volgt

Gebruikershandleiding LightLift 40.18

Onderhoud en service 

Safety Lift is sinds 1995 de importeur van Hinowa in Nederland. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een spinhoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

bottom of page