top of page

 +31 (0)252 285 005

  • Nathalie Koenekoop

Feestelijk moment voor Safety Lift op 20 mei 2021

Updated: May 23, 2022

Na alle voorbereidingen was vandaag een feestelijk moment voor ons: Manola Strijbos mocht vandaag de eerste paal slaan voor ons nieuwbouwpand.

Wij zijn in 1995 begonnen als importeur van de minidumpers voor Hinowa. In 2003 kwamen hier de hoogwerkers van Hinowa bij. En daar is het niet bij gebleven. Inmiddels zijn wij ook importeur van Socage, Airo en Almac hoogwerkers voor Nederland. Wij hebben hiermee een uitgebreid aanbod in spinhoogwerkers, zelfrijders, schaarhoogwerkers, rupsonderstellen en minidumpers. Hinowa Nederland is inmiddels Safety Lift geworden. In 2016 zijn wij ook hoogwerkers gaan verhuren en heeft Safety Rent zich bij ons gevoegd.


Eerste paal zetten voor nieuwbouw Safety Lift Nieuw-Vennep

De kracht van ons ligt in het feit dat we vooruitstrevend zijn als het om techniek gaat. Er wordt altijd meegedacht als het gaat om verbeterpunten. En dit levert zowel in gebruiksgemak als in veiligheid de mogelijkheid om topprestaties te leveren. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Hiervoor hebben wij volledig ingerichte service bussen die bijna elk probleem op locatie kunnen oplossen. Daarnaast hebben wij ook onze eigen werkplaats waar wij keuringen, onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren.


Vanaf 2005 zijn wij gevestigd aan de Waaier 18 in Leimuiden, maar na alle uitbreidingen wordt ons pand te klein. Na alle voorbereidingen voor een nieuwbouwpand is vandaag de symbolische eerste paal geslagen door Manola Strijbos.

Wij zullen nog wel even geduld moeten hebben, de verhuizing staat gepland in 2022.


Comments


Home  

Nieuws  

Nieuwsbericht

bottom of page