top of page

 +31 (0)252 285 005

  • Nathalie Koenekoop

Socage ForSte 16A SPEED genomineerd voor prestigieuze IAPA Awards 2024

De Socage ForSte 16A SPEED autohoogwerker is genomineerd voor de IAPA Awards 2024 in de categorie Vehicle/Trailer-Mounted. Deze prestigieuze nominatie geeft erkenning aan onze Socage autohoogwerkers en de innovatieve benadering van mobiliteit in stedelijke omgevingen.

Met zijn totale lengte van 5315mm en een gereduceerde wielbasis van 3000mm biedt de Socage 16A SPEED pick-up hoogwerker grote mobiliteit in stedelijke gebieden, waardoor ook toegang tot moeilijker bereikbare zones mogelijk zijn.

De eenvoudige bediening, een kenmerk van alle Socage-platforms, maakt gebruik van een enkele knop voor automatische stabilisatie, verhoogt de veiligheid en ondersteunt de operator bij dagelijkse manoeuvres.. Bovendien biedt de ForSte 16A SPEED functies zoals automatische vergrendeling voor extra gebruiksgemak.

Met een opmerkelijk laag eigen gewicht van 400 kg en een voertuiggewicht van 2800 kg PMA, biedt deze hoogwerker niet alleen uitstekende prestaties, maar ook een indrukwekkende laadcapaciteit.

We zijn trots op deze nominatie en kijken uit naar de uitreiking op 14 maart 2024.Lees meer over de Socage ForSte 16A SPEED pick-up hoogwerker.Comments


Home  

Nieuws  

Nieuwsbericht

bottom of page