top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Socage ForSte 16A
Pick-up hoogwerker Diesel

De Socage 16A SPEED is een veelzijdige pick-up autohoogwerker met een werkhoogte van 15,90 meter en een zijdelings bereik van 9,60 meter. De ruime werkbak heeft een capaciteit van 230 kg, waardoor er ook gereedschap mee naar boven kan worden genomen.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Socage ForSte 16A
Pick-up hoogwerker Diesel

Socage 16A SPEED Pick-up autohoogwerker

De Socage ForSte 16A Speed pick-up hoogwerker is ontworpen met het oog op ultieme efficiëntie en flexibiliteit en biedt een goede oplossing voor diverse werkzaamheden op hoogte. Met een indrukwekkende werkhoogte van 15,90 meter en een zijdelings bereik van 7,50 - 9,60 meter is de Socage 16A Speed een goede metgezel voor diverse taken. Of het nu gaat om onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen, schilderen, het reinigen van ramen of de installatie van verlichting, deze hoogwerker staat garant voor topprestaties.


Een van de opvallende kenmerken van de Socage 16A is de ruime werkbak met een capaciteit van 230 kg, waardoor professionals niet alleen veilig maar ook met alle benodigde gereedschappen hun werk kunnen uitvoeren. De toevoeging van stempelpoten aan de hoogwerker zorgt voor stabiliteit, zelfs op oneffen terrein, waardoor veiligheid altijd voorop staat. Wat deze pick-up hoogwerker echt onderscheidt, is de eenvoudige bediening en het compacte ontwerp. Dankzij de intuïtieve gebruikersinterface is de Socage 16A gemakkelijk te manoeuvreren, waardoor de operator moeiteloos diverse klussen kan klaren.


Aandrijving Socage pick-up hoogwerker

De Socage ForSte 16A Speed pick-up hoogwerker wordt voortgestuwd door een sterke diesel motor, wat zorgt voor betrouwbare prestaties en een soepele rit. Wie streeft naar milieubewust werken en minimale geluidsproductie tijdens hoogtewerkzaamheden, kan kiezen voor een optioneel Lithium accu pakket. Hiermee vermindert de hoogwerker geluidsoverlast en uitstoot tijdens het werk op hoogte, terwijl de krachtige diesel motor onverminderd blijft werken voor de aandrijving van de pick-up. Kies voor veelzijdigheid en optimale prestaties met de Socage ForSte 16A Speed, waar kracht en duurzaamheid hand in hand gaan.


Socage autohoogwerkers

Naast deze pick-up hoogwerker heeft Socage een breed arrangement auto- en vrachtwagen hoogwerkers. Zo hebben wij autohoogwerkers binnen de GVV 3,50 tons klasse (rijbewijs B) tot een werkhoogte van zelfs 27 meter.

Naast deze pick-up hoogwerker hebben wij ook twee compacte autohoogwerkers met telescoopmast:

Specificaties

Merk:
Masttype:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over
Motor type(s):
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
GVV:

Socage

Kniktelescoop mast

15,90 meter

7,50 - 9,60 meter

6 meter

Diesel
Optioneel: Lithium accu pakket voor de hoogwerker

230 kg

1200 x 700 x 1100 mm

2,8 ton

Stabilisatie:
Rijbewijs:

H + H stempelpoten

B

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties pick-up hoogwerker 16A

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page