top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Socage ForSte 16A
Pick-up hoogwerker Diesel

De Socage 16A is een veelzijdige pick-up autohoogwerker met een werkhoogte van 16 meter en een zijdelings bereik van 8,5 meter. De werkbak van de hoogwerker heeft een capaciteit van 200 kg.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Socage ForSte 16A
Pick-up hoogwerker Diesel

Socage 16A Pick-up autohoogwerker

De Socage ForSte 16A Speed is een pick-up hoogwerker, ontworpen om professionals efficiëntie en flexibiliteit te bieden bij het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte. De Socage 16A is een veelzijdige pick-up autohoogwerker met een werkhoogte van 16 meter en een zijdelings bereik van 8,5 meter.  De werkbak van de hoogwerker heeft een capaciteit van 200 kg. De hoogwerker is uitgerust met stempelpoten om de veiligheid te garanderen bij het werken op oneffen ondergrond. Bovendien is de hoogwerker gemakkelijk te bedienen en te manoeuvreren dankzij de gebruikersvriendelijke bediening en het compacte ontwerp.


De hoogwerker kan worden gebruikt worden voor verschillende taken, zoals onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen, schilderen, reinigen van ramen en installatie van verlichting.Socage produceert een brede range hoogwerkers, bekijk ons totaaloverzicht met alle auto- en vrachtwagen hoogwerkers.

Specificaties

Merk:
Masttype:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over
Motor type(s):
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
GVV:

Socage

Kniktelescoop mast

15,50 meter

7,30 meter

6

Diesel
Optioneel: Lithium accu pakket voor de hoogwerker

250 kg

1200 x 700 x 1100 mm

3,5 ton

Stabilisatie:
Rijbewijs:

H + H stempelpoten

B

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties pick-up hoogwerker 16A

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page