top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Socage ForSte 15T Speed Autohoogwerker Diesel

Socage 15T Speed; compacte 15 meter autohoogwerker met telescoopmast. De hoogwerker heeft weinig stempelruimte nodig en heeft speed autostabilisatie voor snel stempelen en stempels weer binnenhalen.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Socage ForSte 15T Speed Autohoogwerker Diesel

Compacte autohoogwerkers

De nieuwe range Socage Speed autohoogwerkers kunnen met één druk op de knop automatisch stabiliseren of de stempels weer binnen halen. Voor de Socage Speed reeks heeft Socage twee compacte telescoop autohoogwerkers ontwikkeld die binnen de 3,5t GVW klasse vallen en uiterst geschikt zijn voor werkzaamheden in de stad. Dit zijn de Socage  14T Speed en 15T Speed autohoogwerkers. De machines hebben een hoogwerker met een geminimaliseerd gewicht zodat er ruimte is voor extra keuzes in de uitrusting van de wagen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor drie stoelen in de cabine.

De leidingen en kabels van de hoogwerker zijn netjes weggewerkt in de mast. De hoogwerkers hebben stempels die binnen het chassis van de wagen passen. U kunt ook zonder stempels werken met een gereduceerde capaciteit.


Socage 15T Speed

De Socage 15T autohoogwerker heeft een werkhoogte van 15,20 meter en een zijdelings bereik van 10 meter. De hoogwerker heeft een telescoopmast.

De werkbak is van aluminium en kunststof en heeft afmetingen van 1,40 x 0,70 meter (l x b). De werkbak heeft een draagvermogen is 230 kg, kan aan beide kanten 90° draaien en heeft een 12V en 230V aansluiting.

De hoogwerker kan op het chassis van een Iveco, Isuzu, Ford, Mercedes en Renault worden geplaatst. Voor deze reeks compacte autohoogwerkers heeft Socage ook de 14T Speed - 14 meter autohoogwerker in het assortiment.


Socage heeft naast de 15T Speed - 15 meter telescoop autohoogwerker ook een 15 meter bestelwagen hoogwerker met knikarm en Jibin het assortiment. Als er bij de werkzaamheden veel gereedschap en materialen nodig zijn kunnen deze in de laadruimte van de bus worden meegenomen.

Specificaties

Merk:
Masttype:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over
Motor type(s):
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
GVV:

Socage

Telescoopmast

15,20 meter

10 meter

n.v.t.

Diesel
Op Iveco, Isuzu, Ford, Mercedes of Renault chassis
Optioneel: Lithium accu pakket voor de hoogwerker

230 kg

1.400 x 700 mm

3,5 ton

Stabilisatie:
Rijbewijs:

Speed H + H

B

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Socage ForSte 15T Speed

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page