top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

XG0807AC Elektrisch Schaarhoogwerker

Ontdek de krachtige XG0807AC elektrische schaarhoogwerker van XCMG, nu verkrijgbaar in ons uitgebreide assortiment. Met een maximale werkhoogte van 7,80 meter en een platformhoogte van 5,80 meter.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

XG0807AC Elektrisch Schaarhoogwerker

Elektrische Schaarhoogwerker XG0807AC

Ontdek de krachtige XG0807AC elektrische schaarhoogwerker van XCMG, nu verkrijgbaar in ons uitgebreide assortiment. Met een maximale werkhoogte van 7,80 meter en een platformhoogte van 5,80 meter is de XG0807AC ontworpen voor diverse hoogte werkzaamheden. Het compacte ontwerp heeft een lengte van 1,68 meter (zonder ladder), breedte van 0,76 meter en hoogte met ingeklapte hekjes van 1,83 meter past de machine ook gemakkelijk door deuren.


De XG0807AC schaarhoogwerker heeft een draagvermogen van 230 kg, met een uitschuifbaar werkplatform van 0,90 meter met een extra capaciteit tot 115 kg.

Het werkplatform meet 1,67 x 0,74 meter, met een uitschuifbaar platform van 0,90 meter voor extra flexibiliteit.


De XG0807AC schaarhoogwerker is een volledig elektrische machine met een 4x6/280Ah accu pakket en bijbehorende lader. Blijf altijd op de hoogte van de machinestatus met de batterijlaadindicator en het diagnose-display.


Optioneel: Lithium pakket

Deze schaarhoogwerker kunnen wij ook met een Lithium pakket leveren. Profiteer van een langere batterijlevensduur, snellere laadtijden en hogere energie-efficiëntie, wat zich vertaalt naar verbeterde prestaties en productiviteit op de werkplek.


Aanvullende Opties voor Personalisatie

Personaliseer uw hoogwerker met optionele extra's, zoals platformwerkverlichting voor optimale zichtbaarheid, luchttoevoer naar het platform voor extra comfort, en/of AC-stroomvoorziening op het werkplatform. Deze functies stellen u in staat om de hoogwerker aan te passen aan uw specifieke behoeften en de efficiëntie van uw werkzaamheden te verbeteren.


Ontdek het Assortiment XCMG Hoogwerkers

Naast de XG0807AC biedt XCMG een divers scala aan schaarhoogwerkers met verschillende specificaties. Ervaar de voordelen van hoogwaardige machines die voldoen aan al uw eisen voor werkzaamheden op hoogte. Zo hebben wij in deze lijn ook de XG0807ACW schaarhoogwerker met vergelijkbare capaciteiten, maar net iets breder is voor meer stabiliteit bij buiten werkzaamheden.

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Plateauhoogte:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Binnen/buiten:
Stabilisatie:
Onderstel:
Gewicht:

XCMG

Elektrisch
4x6/280Ah
Lithium (optioneel)

7,80 meter

5,80 meter

230 kg

Binnen & buiten

Non-marking banden

1.550 kg

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties schaarhoogwerker XG0807AC, XG0807ACW

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Schaarhoogwerker XG0807AC

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page