top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

XG0807ACW Elektrisch
Schaarhoogwerker

Ontdek de veelzijdige XG0807ACW, een elektrische schaarhoogwerker van XCMG ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik. Met een breder chassis voor een goede stabiliteit is deze hoogwerker ideaal voor diverse hoogtewerkzaamheden.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

XG0807ACW Elektrisch
Schaarhoogwerker

Krachtige Elektrische Schaarhoogwerker XG0807ACW

Ontdek de veelzijdige XG0807ACW, een elektrische schaarhoogwerker van XCMG ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik. Met een breder chassis voor een goede stabiliteit is deze hoogwerker ideaal voor diverse hoogtewerkzaamheden. De machine is minutieus ontworpen, inclusief functies zoals een uurmeter, batterijlaadindicator en een diagnostisch display voor verbeterde controle en efficiëntie.


Belangrijkste Eigenschappen van de XG0807ACW Schaarhoogwerker

De hoogwerker heeft een werkhoogte van 7,80 meter. Met een draagvermogen van 230 kg op het werkplatform en 115 kg op het uitschuifdek, biedt de XG0807ACW voldoende werkruimte en capaciteit voor efficiënt werken op hoogte. Compacte transportafmetingen van 1,68 x 0,81 x 1,83 meter zorgen voor gemakkelijke manoeuvreerbaarheid.


De XG0807AC schaarhoogwerker is een volledig elektrische machine met een 4x6/280Ah accu pakket en bijbehorende lader. Blijf altijd op de hoogte van de machinestatus met de batterijlaadindicator en het diagnose-display.


Optioneel: Lithium pakket

Deze schaarhoogwerker kunnen wij ook met een Lithium pakket leveren. Profiteer van een langere batterijlevensduur, snellere laadtijden en hogere energie-efficiëntie, wat zich vertaalt naar verbeterde prestaties en productiviteit op de werkplek.


Aanvullende opties voor personalisatie

Personaliseer uw hoogwerker met optionele extra's, zoals platformwerkverlichting voor optimale zichtbaarheid, luchttoevoer naar het platform voor extra comfort, en/of AC-stroomvoorziening op het werkplatform. Deze functies stellen u in staat om de hoogwerker aan te passen aan uw specifieke behoeften en de efficiëntie van uw werkzaamheden te verbeteren.

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Plateauhoogte:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Binnen/buiten:
Stabilisatie:
Onderstel:
Gewicht:

XCMG

Elektrisch
4x6/280Ah
Lithium (optioneel)

7.80 meter

5,80 meter

230 kg

1.670 x 740 mm

2/1

n.v.t.

1.580 kg

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties XCMG schaarhoogwerker XG0807ACW

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Schaarhoogwerker XG0807ACW

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page