top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

LightLift 1470 IIIS Benzine-Diesel-Lithium

Ontdek de voordelen van de kleine spinhoogwerker: Hinowa LightLift 14.70 IIS. Ideaal voor schilders, glazenwassers en gevelreinigers, deze compacte machine maakt efficiënter werken mogelijk en vergroot de toegankelijkheid van lastige locaties. Lees verder voor meer informatie over deze handige kleine spinhoogwerker.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

LightLift 1470 IIIS Benzine-Diesel-Lithium

Hinowa LightLift 14.70 IIIS: kleine compacte spinhoogwerker

Ontdek deze goede oplossing voor binnen- en buitenwerkzaamheden: de Hinowa LightLift 14.70 IIIS, een kleine spinhoogwerker die gemakkelijk manoeuvreert in kleine ruimten. Met een werkhoogte van bijna 14 meter is deze Hinowa spinhoogwerker een gebruiksvriendelijke en stabiele keuze. Het stabilisatiegebied van de hoogwerker is 2867 x 2907 mm, en het gewicht varieert van 1.530 kg tot 1.580 kg (afhankelijk van de uitvoering).


Deze compacte spinhoogwerker kan door een enkele deur, waardoor hij uiterst geschikt is voor moeilijk bereikbare plekken. Of het nu binnen of buiten is, de rupsbanden zorgen ervoor dat hij op meerdere soorten ondergronden kan worden ingezet. De innovatieve onderwagen met verbredingssysteem biedt extra stabiliteit, zelfs op uitdagend terrein. Bij de standaardlevering worden non-marking rupsen meegeleverd, waardoor vlekken op de vloer worden voorkomen.


Met een werkhoogte van 13,90 meter en een reikwijdte van 6,76 meter, is de LightLift 14.70 IIIS Performance spinhoogwerker een goede partner voor schilders, glazenwassers en gevelreinigers. De werkbak heeft een capaciteit van 200 kg bij een werkhoogte tot 12,25 meter en 120 kg bij een werkhoogte tot 13,90 meter. U kunt de hoogwerker gemakkelijk bedienen met de meegeleverde afstandsbediening aan een kabel, en het automatische stabilisatiesysteem zorgt voor extra gemak en veiligheid.


Aandrijving Hinowa LightLift 14.70 IIIS spinhoogwerker

Deze kleine spinhoogwerker kan worden geleverd met een Honda benzine motor of Hatz diesel motor met daarnaast een elektrische bediening door middel van een verlengsnoer.

Als voordelige optie is de Hinowa LightLift 14.70 IIIS ook beschikbaar in een elektrische uitvoering met een Lithium-Ion batterij (48V). Dit heeft niet alleen het voordeel van minder milieu-impact, maar maakt ook geluidsarme en emissievrije werkzaamheden mogelijk.


Kleine spinhoogwerker

Deze kleine spinhoogwerker biedt talloze voordelen ten opzichte van zijn grotere tegenhangers. Dankzij zijn compacte formaat en wendbaarheid kunt u moeiteloos op lastige locaties werken, wat tijd en inspanning bespaart bij het opzetten en verplaatsen van de hoogwerker. Door zijn lichtgewicht constructie kan hij op meerdere oppervlakken worden gebruikt, waaronder binnen locaties en trottoirs. Voor nog meer gemak kunt u de hoogwerker eenvoudig vervoeren op een bijpassende aanhanger, die we ook in ons aanbod hebben.


Kortom, de Hinowa LightLift 14.70 IIIS is de ideale kleine spinhoogwerker voor diverse werkzaamheden. Ontdek de veelzijdigheid en prestaties van deze compacte machine. Beleef efficiëntie en gebruiksgemak in één met de Hinowa LightLift 14.70 IIIS spinhoogwerker.


Voordelen van de kleine spinhoogwerker Hinowa LightLift 14.70 IIIS

De kleine spinhoogwerker Hinowa LightLift 14.70 IIIS biedt een reeks indrukwekkende voordelen en innovaties die het tot een goede maken voor verschillende toepassingen. Deze compacte en stabiele spinhoogwerker overtreft zijn concurrenten met kenmerken zoals:


 • Te verbreden onderstel:
  Het te verbreden onderstel van 0,785 naar 1,142 meter zorgt voor nog meer stabiliteit, zelfs op diverse moeilijke ondergronden.

 • Verbeterde motorbescherming:
  Een versterkte bescherming voor de thermische motor verlengt de levensduur en betrouwbaarheid.

 • Gemakkelijk Transport:
  Het lage eigen gewicht en de demonteerbare werkbak maken het transport van deze kleine spinhoogwerker eenvoudig en handig.

 • Gebruikersvriendelijke bediening:
  Hinowa spinhoogwerkers worden geleverd met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening met meertalige menu's voor een eenvoudige bediening.

 • Veilige werkbelasting:
  De dubbele cellen voor het meten van de belasting zorgen voor veiligheid en efficiëntie, met een automatische gewichtsregeling.

 • Energiezuinigheid:
  De automatische regeling van het motortoerental vermindert brandstofverbruik en geluidsoverlast.

 • Flexibele Beweging:
  De elektro-proportionele bediening maakt soepele en gelijktijdige bewegingen mogelijk.


Deze voordelen maken de kleine spinhoogwerker Hinowa LightLift 14.70 IIIS een goede machine voor verschillende sectoren en toepassingen, waaronder boomverzorging, schilderwerk, onderhoud van gebouwen, schoonmaak, zonne-energie-installaties en nog veel meer. Ongeacht uw specifieke behoeften, biedt deze machine de prestaties en betrouwbaarheid die u mag verwachten van een toonaangevend merk als Hinowa.


Op zoek naar een spinhoogwerker met meer capaciteit?

Bekijk ons volledige overzicht spinhoogwerkers.

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Hellend vlak:
Snelheid:
Onderstel:
Stabilisatiegebied:
Gewicht:

Hinowa

Benzine : Honda IGX390 en 230V Elektra
Diesel : Hatz IB40 en 230V Elektra
Elektra : Lithium accu pakket

12,25 - 13,90 m

6,76 meter

n.v.t.

120 - 200 kg

1.335 x 690 mm (l x b)

15° / 26,8%

Afhankelijk van uitvoering

Verstelbaar; 786 - 1.142 mm

2.867 x 2.907 mm

1.530 kg - 1.580 kg (afhankelijk van uitvoering)

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties en lastdiagram

Specificaties en werkdiagram Hinowa LightLift 14.70 IIIS

2023 Brochure spinhoogwerkers

Brochure Hinowa spinhoogwerkers

Gebruikershandleiding NL

Gebruikershandleiding LightLift 14.70

Onderhoud en service 

Safety Lift is sinds 1995 de importeur van Hinowa in Nederland. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een spinhoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

bottom of page