top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

LightLift 1470 IIIS Benzine-Diesel-Lithium

Hinowa LightLift 14.70 IIS is een kleine spinhoogwerker en de ideale machine voor schilders, glazenwassers en gevelreinigers. Deze handige machine kan helpen om efficiënter te werken en op moeilijk bereikbare plekken te komen. Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen van deze kleine spinhoogwerker.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

LightLift 1470 IIIS Benzine-Diesel-Lithium

De Hinowa LightLift 14.70 IIIS is de nieuwe spinhoogwerker voor de Goldlift 14.70.

De nieuwe Hinowa LightLift 14.70 Performance IIIS is een gebruiksvriendelijke, stabiele en kleine spinhoogwerker, geschikt voor binnen en buiten werkzaamheden met een werkhoogte tot bijna 14 meter. Het stabilisatiegebied van deze hoogwerker is 2867 x 2907 mm. Het gewicht is 1.530 kg - 1.580 kg.


Deze spin past door een enkele deur en is eenvoudig te manoeuvreren in kleine ruimten. Daarnaast is de hoogwerker ook zeer geschikt voor buitenwerkzaamheden; door de rupsbanden kan deze hoogwerker op moeilijke ondergronden worden ingezet en de innovatieve onderwagen met een verbredingssysteem zorgt voor nog meer stabiliteit. Wij leveren de 14.70 IIS spinhoogwerker standaard met non-marking rupsen.


De LightLift 14.70 IIIS Performance spinhoogwerker heeft een werkhoogte van 13,90 meter en een reikwijdte van 6,76 meter. De werkbak heeft een capaciteit van 200 kg bij een werkhoogte tot 12,25 meter en een capaciteit van 120 kg bij een werkhoogte tot 13,90 meter. Deze nieuwe Hinowa spinhoogwerker heeft een afstandsbediening aan een kabel en automatische stabilisatie.


Hinowa spinhoogwerkers zijn ideale machines voor schilders, glazenwassers en gevelreinigers. De LightLift 14.70 IIIS is de kleinste spinhoogwerker van Hinowa. De grootste Hinowa spinhoogwerker gaat tot 33 meter. Ook zijn Hinowa hoogwerkers een vertrouwd gezicht in de verhuurmarkt.


Voordelen van deze kleine spinhoogwerker

Deze kleine spinhoogwerker biedt vele voordelen ten opzichte van de grote hoogwerkers. Zo is de machineveel compacter en wendbaarder, waardoor u gemakkelijk op moeilijk bereikbare plekken kan komen. Dit bespaart tijd en moeite bij het opzetten en verplaatsen van de hoogwerker. Bovendien is de machine lichter en kan hij op meerdere oppervlakken worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld binnenlocaties en trottoirs. Vanwege het lage gewicht kan de hoogwerker worden vervoerd op aanhanger. Wij hebben hiervoor passende aanhangers in ons aanbod.


Verbranding

De Hinowa LightLift 14.70 IIS Performance spinhoogwerker heeft naar keuze een HONDA IGX390 benzine motor of een HATZ 1B30 diesel motor met daarnaast een elektrische bediening door middel van een verlengsnoer.


Optioneel is een elektrische uitvoering met een Lithium-Ion batterij (4,8 kWh). Een van de voordelen van een Lithium-Ion accu is dat deze minder schadelijk voor het milieu is.


Kenmerken Lightlift 14.70 IIIS

 • Compact en hoge bodemvrijheid

 • Te verbreden onderstel (7850 – 1150 mm)

 • Eenvoudige afstandsbediening

 • Automatisch stempelen

 • Stabilisatie, stabilisatorsluiting en automatisch nivelleringssysteem "IIIS”

 • In een rechte lijn langs de gevel omhoog

 • Keuze in rijsnelheid: 1,3 km/u - 2,6 km/u (benzinemotor), 1,1 km/u - 2,1 km/u (elektrisch)

 • Dubbele nood daalinrichtingen met grond- en werkbakbediening

 • Los te koppelen werkbak met wielen voor eenvoudig transport.

 • Toegang aan de achterzijde van de mand met beugel en ladder

 • Geïntegreerd RAHM-systeem (hulp op afstand op Hinowa-machines)

  Hinowa spinhoogwerkers zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280.

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Hellend vlak:
Snelheid:
Onderstel:
Stabilisatiegebied:
Gewicht:

Hinowa

Benzine : Honda IGX390 en 230V Elektra
Diesel : Hatz IB40 en 230V Elektra
Elektra : Lithium accu pakket

12,25 - 13,90 meter

6,76 meter

n.v.t.

120 - 200 kg

1.335 x 690 x h.1.100 mm

1,3 - 2,6 km/u (Benzine en Diesel uitvoering)

Verstelbaar; 786 - 1.142 mm

2.867 x 2.907 mm

1.530 kg - 1.580 kg afhankelijk van uitvoering

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties en lastdiagram

Specificaties en lastdiagram Hinowa LightLift 14.70 IIIS

Brochure

Brochure Hinowa spinhoogwerkers

Handleiding

Handleiding

Onderhoud en service 

Safety Lift is sinds 1995 de importeur van Hinowa in Nederland. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een spinhoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

bottom of page