top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Airo A23 JRTE Elektrisch Zelfrijdende hoogwerker

Airo A23 JRTE Elektrisch Zelfrijdende hoogwerker

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Airo A23 JRTE Elektrisch Zelfrijdende hoogwerker

Airo A-Serie zelfrijdende hoogwerkers

Airo is een Italiaanse fabrikant van zelfrijders en schaarhoogwerkers met ruim 40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van deze machines. Betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn belangrijk voor Airo. Airo betekend hoog stijgen (ook zonder vleugels).

De A-serie van Airo bestaat uit een reeks compacte zelfrijdende knikarmhoogwerkers met werkhoogtes van 12 meter tot 23 meter. Er zijn uitvoeringen met een diesel, elektra of hybride verbrandingsmotor naar keuze.

A23 JRTE elektrische zelfrijder

De Airo A23 JRTE is een elektrische zelfrijder met JIB. De hoogwerker heeft een maximale werkhoogte van 23,10 meter en een platformhoogte tot 21,10 meter met een zijdelings bereik tot 13,90 meter. De machine kan rijden bij gebruik op maximale hoogte.

De maximale capaciteit van de werkbak is 230 kg, heeft hydraulische kooirotatie en is voorzien van een lastbegrenzer. De hoogwerker heeft een klimvermogen van 30 %. Het totaalgewicht van de machine is 15.000 kg.

De Airo A23 JRTE heeft een Hydrostatische transmissie, een geïntegreerd diagnostisch besturingssysteem, uitklapbare motorbak voor eenvoudig onderhoud en is voorzien van een 230V elektrische kabelvoorbereiding op het platform.

De HY- en FE motoren zorgen voor efficiënt werk van de machine en staan garant voor lage onderhoudskosten en geen uitstoot.

Extra opties

De elektrische zelfrijder heeft 4-wiel aandrijving. Onderstaande extra’s zijn optioneel:
• Stalen werkbak 900 x 2400 mm
• Knipperend waarschuwingslampje (LED)
• Beschermkap bij bedieningspaneel
• 230V Voeding met stekker op het platform
• 230V voeding met stekker op het platform met aardlekschakelaar
• Non-marking banden
• "Quick-up" en "Quick-down" voor snel heffen en dalen
• Oscillerende as

Veiligheidsvoorzienigen

De zelfrijders van Airo worden geproduceerd conform de Europese veiligheidsnor EN 280 en is bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en noodstop.


Airo en XCMG zelfrijdende hoogwerkers

Heden zijn wij ook importeur van XCMG hoogwerkers en bieden hiermee een breed aanbod zelfrijdende hoogwerkers tot zelfs 70 meter werkhoogte.

Bekijk ons overzicht XCMG zelfrijdende hoogwerkers.

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Snelheid:
Gewicht:

Airo

Elektrisch; 48V / 750 Ah accu pakket

23,10 meter

13,90 meter

230 kg

15.100 kg

Masttype:

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties en lastdiagram

Specificaties en lastdiagram A23 JRTE elektrisch

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en XCMG. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw-Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van onze merken verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page