top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

XGA18ACK Elektrisch
Zelfrijdende hoogwerker

XCMG hoogwerker met een werkhoogte van 18 meter en zijdelingsbereik van 10,10 meter.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

XGA18ACK Elektrisch
Zelfrijdende hoogwerker

Ontdek de XCMG XGA18ACK - Elektrische Zelfrijdende Kniktelescoop Hoogwerker

Verhoog uw werkcapaciteit met de XCMG XGA18ACK, een elektrische zelfrijdende hoogwerker met een kniktelescoopmast die ontworpen is om uw werk naar nieuwe hoogten te tillen. Met een werkhoogte van 18 meter en een reikwijdte van 10,10 meter biedt deze machine de flexibiliteit en veelzijdigheid die nodig is voor diverse werkzaamheden op hoogte.


Kenmerken en Prestaties van de XGA18ACK

De XGA18ACK heeft een werkhoogte van 18 meter met een reikwijdte van 10,10 meter en stelt u in staat om efficiënt te werken op verschillende locaties zonder voortdurend de hoogwerker te verplaatsen. Met een werkbakcapaciteit van 256/350 kg, geschikt voor 2 personen, kunt u veilig gereedschappen en materialen naar grote hoogten tillen.

Veiligheid staat voorop met functies zoals lift- en kantelalarmen, overbelastingsalarm, noodstop voor zowel platform als chassis, en noodstroomvoorzieningen. De XGA18ACK zorgt voor een veilige werkomgeving, zodat u met vertrouwen op hoogte kunt werken.


Elektrische kniktelescoop hoogwerker

De XGA18ACK wordt aangedreven door een krachtig 48V/400Ah accupakket, waardoor langdurig en efficiënt werken mogelijk is.
Voor nog meer flexibiliteit is er optioneel een 48V Lithium accupakket beschikbaar.

Ontdek de XCMG XGA18ACK en ervaar de kracht, veiligheid en efficiëntie die deze hoogwerker biedt voor al uw werkzaamheden op hoogte.

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Snelheid:
Gewicht:

XCMG

Elektrisch

18 meter

10.10 meter

256/350kg

1830 X 760 mm

8600kg

Masttype:

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties XCMG XGA18ACK

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en XCMG. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw-Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van onze merken verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page