top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

XGS28E Diesel
Zelfrijdende hoogwerker

Met een werkhoogte van 28,20 meter en een reikwijdte van 23 meter is de XGS28E zelfrijdende hoogwerker ideaal voor uiteenlopende hoogte- en bereikvereisten. Het opmerkelijke draagvermogen van 460 kg en de mogelijkheid voor 3 personen in de werkbak (zie werkdiagram), maken deze machine breed inzetbaar.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

XGS28E Diesel
Zelfrijdende hoogwerker

XCMG XGS28E diesel zelfrijder

De XGS28E is een compacte krachtpatser uit de XCMG serie zelfrijdende hoogwerkers met compacte afmetingen. Deze machines hebben in verhouding een groot werkbereik. De kleinere modellen hebben een kniktelescoopmast en de grotere modellen hebben een telescoopmast, met als voordeel dat deze hoogwerkers een groot zijdelings bereik hebben.


De XGS28E uit deze serie heeft een telescoopmast en biedt indrukwekkende prestaties. Uitgerust met een krachtige diesel STAGE V motor met vierwielaandrijving en twee stuurwielen, is de XGS28E ontworpen voor optimale wendbaarheid en prestaties in diverse omgevingen. Optioneel kunnen we deze hoogwerker ook met ruw terrein banden leveren.


Met een werkhoogte van 28,20 meter en een reikwijdte van 23 meter is de XGS28E ideaal voor uiteenlopende hoogte- en bereikvereisten. Het opmerkelijke draagvermogen van 460 kg en de mogelijkheid voor 3 personen in de werkbak (zie werkdiagram), maken deze machine breed inzetbaar. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat de XGS28E gemakkelijk kan manoeuvreren, ook op locaties met minder beschikbare ruimte.


Aandrijving: Krachtige STAGE V Diesel Motor

De XGS28E is voorzien van een Kubota V2607 diesel motor die voldoet aan de STAGE V emissienormen. Deze motor biedt krachtige prestaties en heeft een zuiniger brandstofverbruik met verminderde schadelijke uitstoot, gunstig voor zowel de operator als het milieu.


Extra opties voor uw specifieke behoeften

Voor de XGS28E hoogwerker bieden wij diverse aanvullende opties om te voldoen aan specifieke behoeften en toepassingen. Denk hierbij aan een gereedschapskist, werklichten op het platform, ruw terrein banden, en stroomvoorziening op het platform. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de aanvullende opties die beschikbaar zijn voor deze machine.


XCMG categorie 28 meter zelfrijdende hoogwerkers

XCMG heeft de volgende 28 meter zelfrijders in het assortiment:

  • XGS28E - Diesel telescoop hoogwerker met een werkhoogte van 28,20 meter

  • XGS28E1 (Light) - Diesel telescoop hoogwerker met een werkhoogte van 28,80 meter

  • XGS28ACK - Lithium telescoop hoogwerker met een werkhoogte van 28,80 meter

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Snelheid:
Gewicht:

XCMG

Diesel: Kubota V2607

28,20 meter

23 meter

n.v.t.

300/460 kg

2.400 x 900 mm

0,60-3,60 km/u

18.300 kg

Masttype:

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties XCMG XGS28E

Handleiding

Handleiding XCMG XGS28E

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en XCMG. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw-Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van onze merken verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page