top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Airo  

Masthoogwerkers V Elektrisch

Airo heeft een reeks masthoogwerker met werkhoogtes tussen de 6 en 10 meter. Masthoogwerkers zijn ideaal voor magazijnen en fabriekshallen.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Masthoogwerkers V Elektrisch

Airo heeft een reeks masthoogwerkers ontwikkeld met werkhoogtes tussen de 6 en 10 meter. Masthoogwerkers zijn horizontale hoogwerkers en worden vaak in magazijnen en fabriekshallen gebruikt voor bijvoorbeeld inventarisaties.


Masthoogwerker V6 E

De V6 E is een elektrische masthoogwerker en heeft een werkhoogte van 5,50 meter met een werkbak capaciteit van maximaal 90 kg en een bagagerek voor goederen tot maximaal 30 kg.


Masthoogwerker V10 E

De V10 E is een elektrische masthoogwerker en heeft als extra een JIB op de mast waarmee de machinist een flexibelere bewegingsruimte heeft. De werkhoogte is 9,80 meter met een draagcapaciteit van maximaal 200 kg.

Specificaties

Categorie:
Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:

Masthoogwerkers

Airo

Elektrisch 24V / 180 Ah accu pakket

5,50 meter

n.v.t.

90 kg

Gewicht:

780 kg

Plateauhoogte:
Binnen/buiten:

3,50 meter

Binnen

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties masthoogwerker V6 E

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page