top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Airo V6 E Masthoogwerker Elektrisch

De V6 E is een elektrische masthoogwerker, ideaal voor werkzaamheden in magazijnen en fabriekshallen.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Airo V6 E Masthoogwerker Elektrisch

Airo V6 E Masthoogwerker - Compact en Efficiënt

Ontdek de Airo V6 E, een veelzijdige en compacte verticale elektrische order picker die uitblinkt in eenvoud, wendbaarheid en efficiëntie. Speciaal ontworpen voor intern gebruik, biedt deze masthoogwerker de perfecte oplossing voor situaties waarin order picking en manoeuvreerbaarheid van essentieel belang zijn.


Eigenschappen en Voordelen Airo masthoogwerker  V6 E

  • Eenvoudige Bediening en Intuïtieve Besturing

De V6 E is uitgerust met een eenvoudig en intuïtief bedieningspaneel, waardoor toegang tot alle functies moeiteloos is. Het minimalistische ontwerp zorgt voor een probleemloze bediening, zelfs voor gebruikers met beperkte ervaring.


  • Compact en Wendbaar Ontwerp

Met minimale afmetingen biedt de V6 E ongeëvenaarde wendbaarheid en eenvoudige bediening. Het is ideaal voor omgevingen waar ruimte beperkt is en manoeuvreren cruciaal is. De heftruck is speciaal ontworpen voor picking, met een laadplatform dat tot 90 kg kan tillen.


  • Veilig en Efficiënt Intern Gebruik

De machine is ontworpen voor intern gebruik en wordt aangedreven door een GEL of AGM-batterij (naar keuze). Met een maximaal laadvermogen van 90 kg in het platform en 130 kg op de grond, biedt deze order picker de flexibiliteit die nodig is voor diverse taken op hoogte.


De Airo V6 E onderscheidt zich door zijn simultane bediening van tractie en hefmechanisme, telescopische hefstructuur en antitrack-wielen. Deze eigenschappen maken het een betrouwbare en efficiënte keuze voor intern transport en orderverzameling.

Ervaar de kracht van de Airo V6 E masthoogwerker en optimaliseer uw interne logistieke processen met deze compacte en veelzijdige machine.


Safety Lift masthoogwerkers

Naast deze compacte order picker hebben wij de volgende twee masthoogwerkers voorzien van JIB aan de mast en met een grotere capaciteit:

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Platform capaciteit:

Airo

Elektrisch
24V / 230V accu pakket

5,50 meter

n.v.t.

90 kg

Gewicht:

780 kg

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

V6E specificaties

V6E specificaties elektrische masthoogwerker

V6E specificaties

Handleiding Airo V6 masthoogwerker

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page