top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Airo  

Schaarhoogwerkers
XS Micro-serie

De schaarhoogwerkers uit de XS-serie van Airo zijn de kleinste schaarhoogwerkers uit ons assortiment. De schaarliften passen met hun kleine afmetingen meter door deuren en smalle gangen en zijn hiermee ideaal voor gebruik binnen gebouwen op kleine werkplekken.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Schaarhoogwerkers
XS Micro-serie

Ontdek de Airo XS-serie: kleine schaarhoogwerkers voor efficiënte werkplekken

De XS-serie van Airo omvat onze kleinste schaarhoogwerkers, die ontworpen zijn voor gebruik op kleine werkplekken binnen. Met hun slanke afmetingen kunnen de schaarliften moeiteloos door deuren en gangen manoeuvreren, waardoor ze ideaal zijn voor projecten waar ruimte beperkt is.

Deze elektrische schaarliften hebben compacte afmetingen van 1,82 x 0,765 meter en een werkplateau dat ingeschoven 1,65 x 0,765 meter meet. Het plateau kan worden uitgeschoven tot 2,65 meter, waardoor u efficiënt kunt werken op verschillende hoogtes.


Een van de belangrijkste kenmerken van de XS-serie kleine schaarhoogwerkers is hun volledig elektrische aandrijving, die wordt gevoed door een 24V accu pakket. Deze machines zijn specifiek ontworpen voor gebruik binnenshuis. Doordat ze geen schadelijke uitlaatgassen produceren, zijn de elektrische schaarhoogwerkers uit de XS-serie uitermate geschikt voor gebruik in gevoelige omgevingen, zoals magazijnen, fabrieken en winkelcentra, waar ventilatie beperkt is. Bovendien zorgt het accu pakket voor een langere werkduur, waardoor de productiviteit toeneemt en de noodzaak voor frequente onderbrekingen om op te laden wordt verminderd.


Ontdek de verschillende modellen in de XS-serie:


Met onze XS-serie schaarhoogwerkers heeft u een goede oplossing in handen voor het efficiënt uitvoeren van werkzaamheden in kleine binnenruimtes. Ontdek vandaag nog de veelzijdigheid en compactheid van deze hoogwaardige machines, die ideaal zijn voor gebruik binnen, waar geluids- en emissiebeperkingen van groot belang zijn.


Mooi aanbod gebruikte schaarhoogwerkers

Als importeur van Airo biedt Safety Lift niet alleen nieuwe schaarhoogwerkers aan, maar ook een uitgebreid aanbod van gebruikte schaarhoogwerkers. Deze gebruikte Airo hoogwerkers zijn zorgvuldig geïnspecteerd en krijgen een onderhoudsbeurt inclusief nieuwe veiligheidskeurig. Hiermee bieden wij een betaalbare oplossing voor uw hoogtewerkzaamheden. Bekijk ons aanbod gebruikte schaarhoogwerkers.


Safety Rent: een Airo hoogwerker huren

Naast verkoop biedt Safety Lift ook hoogwerkers verhuur aan via ons Safety Rent. Als gespecialiseerd verhuurbedrijf voor hoogwerkers stellen we onze Airo hoogwerkers, waaronder de XS-serie schaarhoogwerkers, beschikbaar voor diverse projecten. Of u nu een korte termijn huur zoekt of een langdurig project in gedachten heeft, Safety Rent voorziet je van hoogwaardige en goed onderhouden hoogwerkers. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons verhuuraanbod en de beschikbaarheid van de Airo schaarhoogwerkers.


Specificaties

Categorie:
Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:

Schaarhoogwerkers

Airo

Accu pakket 24V / 100Ah

7 - 9 meter

200 - 250 kg afhankelijk van type

1,65/2,65 x 0,765 meter (uitschuifbaar)

Gewicht:

1.430 - 2.000 kg

Plateauhoogte:
Binnen/buiten:

4,70 / 6,03 / 7,32 meter

Binnen

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties XS7 E, XS8 E, XS9 E

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page