top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

XS7 E Elektrisch Schaarhoogwerker

Op zoek naar een schaarhoogwerker voor binnen?
Airo heeft een serie kleine elektrische schaarhoogwerkers die ideaal zijn voor binnen. De machines zijn klein en licht met werkhoogtes tussen de 7 en 9 meter. Met compacte afmetingen passen de schaarliften gemakkelijk door een deur.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

XS7 E Elektrisch Schaarhoogwerker

Micro serie schaarhoogwerkers voor binnen van Airo

Airo heeft de XS micro serie kleine elektrische schaarhoogwerkers voor binnen. De schaarliften zijn compact met een maximale breedte van 0,765 meter en maximale transporthoogte tot 1,98 meter zodat de machines gemakkelijk door een deuropening passen.


De XS micro machines zijn verkrijgbaar met werkhoogten tussen de 7 en 9 meter lage eigen gewichten vanaf 1.430 kg tot maximaal 2.000kg.


De micro scharen van de XS-reeks zijn ontworpen en gebouwd om lang mee te gaan en garanderen operationele continuïteit en betere prestaties. De stevige leuningen en de verlenging op gelagerde rollen staan garant voor stevigheid, veiligheid en wendbaarheid in de werkfasen.


Schaarhoogwerker Airo XS7 E

De Airo XS7 E is de kleinste schaarhoogwerker voor binnen uit de XS reeks. De schaarlift is smal en heeft inklapbare hekjes waardoor de machine gemakkelijk door een deuropening kan.

De Airo XS7 E heeft een werkhoogte van 6,70 meter. Het werkplateau kan handmatig naar een lengte van  tot 2,65 meter worden uitgeschoven en heeft een capaciteit tot 250 kg. De leuningen zijn opklapbaar naar binnen. Op het werkplateau is een elektrische kabelvoorbereiding voor 230V.


Aandrijving

De XS7 E is een elektrische schaarhoogwerker en heeft standaard een 24V / 200Ah batterij met ingebouwde waterdichte lader. De machine heeft een batterij indicator met batterij besparing.

Optioneel kan de schaarlift met een 24V / 180 Ah gel accu pakket worden besteld.


Airo XS serie schaarhoogwerkers voor binnen

De XS serie schaarhoogwerkers zijn de kleinste elektrische scharen uit het assortiment van Airo. Met de smalle afmetingen van slechts 0,765 meter zijn de scharen ideale schaarhoogwerkers voor binnen in krappe gangen en op kleine werkplekken. Alle XS scharen hebben dezelfde breedte. De hoogtes zijn verschillend vanwege de werkhoogten, maar ze passen alle drie door een deur als de hekjes zijn ingeklapt.


Airo heeft naast de XS7 E  de volgende XS schaarhoogwerkers in het assortiment:

XS8 E - kleine 8 meter schaarhoogwerker voor binnen

XS9 E - kleine 9 meter schaarhoogwerker voor binnen


Wij bieden ook een uitgebreid occasion aanbod hoogwerkers waaronder diverse machines van Airo, zoals bijvoorbeeld deze gebruikte schaarlift uit onze huurvloot.


XCMG elektrische schaarhoogwerkers

Heden is Safety Lift ook importeur van XCMG en biedt hiermee een ruim assortiment schaarhoogwerkers.

Naast bovenschaande machines bieden wij de volgende XCMG schaarliften in de range tot 8 meter werkhoogte:Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Plateauhoogte:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Binnen/buiten:
Stabilisatie:
Onderstel:
Gewicht:

Airo

Elektrisch
24V / 200Ah Deep Cycle accu pakket

6,70 meter

4,70 meter

250 kg (2 personen)

1650/2650 x 765 mm (1 meter uitschuifbaar plateau)

Binnen

Zonder stempels, op hoogte verrijdbaar

Non-marking banden

1.430 kg

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties XS7 E

Specificaties XS7 E

Handleiding

Handleiding

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page