top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Schaarhoogwerker 7 meter Airo XS7 2019

Bent u op zoek naar een gebruikte schaarlift? Ontdek ons ruime aanbod van Airo. Profiteer van kwalitatieve machines met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk bijvoorbeeld de specificaties van deze gebruikte XS7E, of vindt een andere geschikte occasion schaarhoogwerker.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Schaarhoogwerker 7 meter Airo XS7 2019

Gebruikte schaarlift Airo XS7 E  met bouwjaar 2019

Bent u op zoek naar een gebruikte schaarlift? Wij hebben een ruim aanbod occasions, zoals deze occasion schaarhoogwerker van het merk Airo, type XS7-E met bouwjaar 2019.


De Airo XS7-E schaarlift, is een smalle zelfrijdende elektrische schaarhoogwerker met een werkhoogte van 6,70 meter. Het werkplatform heeft een capaciteit van 250 kg is 1650 x 765 mm en kan 1 meter worden uitgeschoven om extra werkruimte te creëren. De afmetingen van de hoogwerker is 1820 x 760 x 1870 mm (inklapbare leuningen).


De XS7-E is elektrisch en heeft een batterij 24V/200Ah met bijbehorende lader 24V/25A. De hoogwerker is uitgevoerd met Cushion Soft System banden (non-marking). De kleur van de machine is blauw ralcode 5017.


De gebruikte schaarlift XS7-E krijgt na aankoop een onderhoudsbeurt inclusief nieuwe Safety Check keuring en wordt met het bijbehorende hoogwerkerboek geleverd. Wij geven een passende garantie voor de machine.


XS micro schaarliften van Airo

De XS serie elektrische scharen van Airo zijn ontworpen voor gebruik in kleine ruimten en zijn zeer compact met in verhouding grote capaciteiten. De XS-machines zijn hiermee ideaal voor binnen klussen. Het werkplateau kan daarnaast worden uitgeschoven en creëert hiermee extra werkruimte.


Safety Lift is de importeur van Airo. Airo is fabrikant van schaarhoogwerkers en zelfrijdende hoogwerkers met verschillende capaciteiten. De Airo XS micro serie kunt u ook nieuw bij ons bestellen en bestaat uit de volgende modellen:

Airo XS7 E - elektrische schaarhoogwerker 7 meter

Airo XS8 E - elektrische schaarhoogwerker 8 meter

Airo XS9 E - elektrische schaarhoogwerker 9 meter


Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Airo

XS7E

2019

Accu pakket

1430 kg

7

n.v.t.

250 kg

Non-marking banden

Goed

Goed

20

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

* Prijs op aanvraag
** Wordt verhuurd, standen kunnen oplopen
Huurmachine Safety Rent (116)

Kilometerstand:

20

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties XS7

Specificaties Airo XS7

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page