top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

XG0607DC Elektrisch
Schaarhoogwerker

De XG0607DC is het kleinste model in de XCMG schaarhoogwerkerreeks en biedt een werkhoogte van 5,90 meter met een maximale capaciteit van 240 kg, wat ruimte biedt aan twee personen en hun gereedschap.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

XG0607DC Elektrisch
Schaarhoogwerker


Compacte XCMG schaarhoogwerkers

Safety Lift biedt een uitgebreide serie compacte elektrische schaarhoogwerkers van XCMG. Deze hoogwerkers zijn speciaal ontworpen en gebouwd om duurzaamheid en uitstekende prestaties te garanderen. Met hun compacte afmetingen, maximale breedte van slechts 0,81 meter en inklapbare reling, passen deze schaarhoogwerkers moeiteloos door standaard deuropeningen. Bovendien zijn ze licht van gewicht, variërend van 1.030 tot 1.130 kg, en bieden ze werkhoogten tot 8 meter.


Schaarhoogwerker XG0607DC

De XG0607DC is het kleinste model in de XCMG schaarhoogwerkerreeks en biedt een  werkhoogte van 5,90 meter met een maximale capaciteit van 240 kg, wat ruimte biedt aan twee personen en hun gereedschap. Het werkplateau heeft afmetingen van 1,29 x 0,70 meter (lengte x breedte) in ingeschoven toestand en kan worden uitgeschoven tot een lengte van 1,89 meter.


Veiligheid staat voorop, met zowel op het platform als op het bedieningspaneel op de grond een noodstopknop voor noodgevallen. De schaarhoogwerker is uitgerust met multi-disc remmen op de achterwielen en een handmatige remontgrendeling voor optimale controle. Dankzij de solide non-marking banden worden er geen zwarte sporen achtergelaten op de vloer. Bovendien zijn er kantel- en hef-/daalwaarschuwingen voor extra veiligheid op de werkplek. Met functies zoals een claxon, dubbele knipperlichten, rijalarm en een overbelastingsalarm is deze hoogwerker ontworpen om uw hoogtewerkzaamheden veilig en efficiënt uit te voeren.


Elektrische schaarhoogwerker

De XG0607DC is een elektrische schaarhoogwerker met een 2x12V accupakket en bijbehorende lader. U blijft altijd op de hoogte van de status van uw machine dankzij de batterijlaadindicator en het diagnose-display.


Optionele extra's

Als optionele extra's bieden we een platformwerkverlichting voor optimale zichtbaarheid op de werkplek, een luchttoevoer naar het platform voor extra comfort en AC-stroomvoorziening op het platform. Deze aanvullende functies stellen u in staat om de hoogwerker aan te passen aan uw specifieke behoeften en de efficiëntie van uw werkzaamheden verder te verbeteren.


Compacte schaarhoogwerkers van XCMG

Het assortiment compacte schaarhoogwerkers van XCMG omvat de volgende modellen:

  • XG0607DC (werkhoogte: 5,90 meter)

  • XG0608DC (werkhoogte: 6,30 meter)

  • XG0708DC (werkhoogte: 7,70 meter)

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Plateauhoogte:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Binnen/buiten:
Stabilisatie:
Onderstel:
Gewicht:

XCMG

Elektrisch
2x12V/75Ah accu pakket

5,90 meter

3,90 meter

240 kg (2)

Binnen & buiten

Zonder stempels, op hoogte verrijdbaar

Non-marking banden

900 kg

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties XCMG schaarhoogwerkers XG0607DC, XG0608DC, XG0708DC

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Schaarhoogwerker XG0607DC

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page