top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

XG0608DC Elektrisch Schaarhoogwerker

XCMG XG0608DC - Compacte elektrische schaarhoogwerker, 6,30m werkhoogte, 240 kg capaciteit. Safety Lift: Hoogte zonder compromissen.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

XG0608DC Elektrisch Schaarhoogwerker


Compacte XCMG schaarhoogwerker voor binnen en buiten

Safety Lift biedt een reeks compacte elektrische schaarhoogwerkers van XCMG, ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze hoogwerkers zijn gebouwd om duurzaamheid te garanderen en uitstekende prestaties te leveren. Ze zijn compact, met een maximale breedte van slechts 0,81 meter en inklapbare relingen voor moeiteloze doorgang door deuropeningen. Bovendien hebben ze een laag eigen gewicht, variërend van 1.030 tot 1.130 kg, en bieden ze werkhoogten tot 8 meter.


Schaarhoogwerker XG0608DC

De XCMG XG0608DC is een veelzijdige schaarhoogwerker met een indrukwekkende werkhoogte van 6,30 meter en een draagvermogen van 240 kg, wat ruimte biedt aan twee personen met gereedschap. Het werkplatform meet 1,29 x 0,70 meter in ingeschoven toestand en kan worden uitgeschoven tot een lengte van 1,89 meter.


Veiligheid is onze prioriteit, met noodstopknoppen zowel op het platform als op het bedieningspaneel op de grond. De schaarhoogwerker is uitgerust met multi-disc remmen op de achterwielen en een handmatige remontgrendeling voor optimale controle. Dankzij de solide non-marking banden wordt er geen schade aan de vloer toegebracht. Extra veiligheidsvoorzieningen, zoals kantelwaarschuwingen en hef-/daalwaarschuwingen, zijn standaard inbegrepen. Functies zoals een claxon, dubbele knipperlichten, rijalarm en overbelastingsalarm dragen bij aan een veilige werkomgeving.


Elektrische schaarhoogwerker

De XG0608DC is een volledig elektrische schaarhoogwerker en is voorzien van een 24V accupakket met bijbehorende lader. U blijft altijd op de hoogte van de status van de machine dankzij de batterijlaadindicator en het diagnose-display.


Optioneel

Als optionele extra's bieden we platformwerkverlichting voor optimale zichtbaarheid op de werkplek, een luchttoevoer naar het platform voor extra comfort, en AC-stroomvoorziening op het platform. Deze aanvullende functies stellen u in staat om de hoogwerker aan te passen aan uw specifieke behoeften en de efficiëntie van uw werkzaamheden verder te verbeteren.


Compacte DC schaarhoogwerkers van XCMG

Binnen ons assortiment compacte DC schaarhoogwerkers biedt XCMG de volgende modellen:

  • XG0607DC - werkhoogte: 5,90 meter (alleen voor binnen)

  • XG0608DC - werkhoogte: 6,30 meter

  • XG0708DC - werkhoogte: 7,70 meter

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Plateauhoogte:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Binnen/buiten:
Stabilisatie:
Onderstel:
Gewicht:

XCMG

Elektrisch
2x12V/85Ah accu pakket

6,30 meter

4,30 meter

240 kg (2/1)

Binnen & buiten

Non-marking banden

1.050 kg

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties XCMG schaarhoogwerkers XG0607DC, XG0608DC, XG0708DC

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page