top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

XG0708DC Elektrisch Schaarhoogwerker

Op zoek naar een betrouwbare elektrische schaarhoogwerker met een werkhoogte tot 6,30 meter? Ontdek de XG0608DC van XCMG, nu beschikbaar bij Safety Lift. Deze compacte schaarhoogwerker is ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

XG0708DC Elektrisch Schaarhoogwerker

Elektrische Schaarhoogwerker XG0608DC

Op zoek naar een betrouwbare elektrische schaarhoogwerker met een werkhoogte tot 6,30 meter? Ontdek de XG0608DC van XCMG, nu beschikbaar bij Safety Lift. Deze compacte schaarhoogwerker is ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik en staat garant voor duurzaamheid en ononderbroken prestaties.

Kenmerken van de XG0608DC

De XG0608DC schaarhoogwerker heeft een indrukwekkende werkhoogte van 6,30 meter en biedt plaats aan 2 personen binnen en 1 persoon buiten, met een platformcapaciteit van maximaal 240 kg. Met een compacte breedte van slechts 0,81 meter kan deze machine eenvoudig door deuropeningen en smalle gangen manoeuvreren. Het inklapbare relingontwerp zorgt voor extra flexibiliteit, en met een eigen gewicht van 1130 kg kunt u de schaarhoogwerker moeiteloos verplaatsen naar waar dat nodig is.


Elektrische Schaarhoogwerker

De XG0608DC is volledig elektrisch en uitgerust met een 2x12V accupakket en bijbehorende lader. Blijf altijd op de hoogte van de status van uw machine met de batterij-laadindicator en het diagnose-display.


Optionele Uitbreidingen

Personaliseer uw hoogwerker met optionele extra's, zoals platformwerkverlichting voor optimale zichtbaarheid op de werkplek, luchttoevoer naar het platform voor extra comfort en AC-stroomvoorziening op het platform. Deze aanvullende functies stellen u in staat om de hoogwerker aan te passen aan uw specifieke behoeften en de efficiëntie van uw werkzaamheden verder te verbeteren.


XCMG Compacte Elektrische Schaarhoogwerkers

De XG0608DC maakt deel uit van een reeks compacte elektrische schaarhoogwerkers van XCMG met werkhoogten variërend tussen 5,90 en 7,70 meter. Kies voor XCMG en profiteer van hoogwaardige hoogwerkers die aan al uw eisen voldoen voor werkzaamheden op hoogte. Ga elektrisch met XCMG en verhoog uw productiviteit en veiligheid.


XG0607DC (werkhoogte: 5,90 meter)

XG0608DC (werkhoogte: 6,30 meter)

XG0708DC (werkhoogte: 7,70 meter)

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Plateauhoogte:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Binnen/buiten:
Stabilisatie:
Onderstel:
Gewicht:

XCMG

Elektrisch
2x12V/115Ah accu pakket

7,70 meter

5,70 meter

240 kg (2/1)

Binnen & buiten

Non-marking banden

1.200 kg

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties XCMG schaarhoogwerkers XG0607DC, XG0608DC, XG0708DC

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page