top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Socage ForSte 18T Speed
Autohoogwerker Diesel

De 18T hoogwerker is ontworpen om te worden gemonteerd op lichte bedrijfswagens, wat zorgt voor extra mobiliteit en flexibiliteit. De hoogwerker heeft een werkhoogte van 17,80 meter en een reikwijdte van maximaal 12,50 meter met een capaciteit van 230 kg in de werkbak.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Socage ForSte 18T Speed
Autohoogwerker Diesel

Socage 18T Speed autohoogwerker


De Socage 18T Speed is een telescoop hoogwerker en heeft een werkhoogte van 17,80 meter met een reikwijdte van  12,50 meter en een capaciteit van 230 kg in de werkbak.  De 18T hoogwerker is ontworpen om te worden gemonteerd op  lichte bedrijfswagens, wat zorgt voor extra mobiliteit en flexibiliteit.


Een van de belangrijkste kenmerken van de Socage 18T Speed is de toevoeging van de Socage Speed stabilisatie , de hoogwerker kan binnen enkele minuten worden opgezet, waardoor de operator snel aan de slag kan. Daarnaast maakt het compacte ontwerp van de 18T Speed het mogelijk om de hoogwerker te gebruiken in krappe ruimtes, zoals stedelijke gebieden en smalle straten.


De Socage 18T Speed is uitgerust met de nieuwste technologieën en biedt uitstekende prestaties en stabiliteit. De hoogwerker heeft een capaciteit van 250 kg en kan worden bediend vanaf het werkplatform, waardoor de operator veilig en comfortabel kan werken op hoogte. De autohoogwerker is een krachtige en flexibele hoogwerker die ideaal is voor een breed scala aan toepassingen, waaronder bouw- en nderhoudswerkzaamheden, inspecties en evenementen.

Specificaties

Merk:
Masttype:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over
Motor type(s):
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
GVV:

Socage

Telescoopmast

17,70 meter

10,50 / 12,50 meter

Diesel
Optioneel: Lithium accu pakket voor de hoogwerker

230 kg

1400 x 700 x 1100 mm

3,5 ton

Stabilisatie:
Rijbewijs:

H + H of HE + H stempels

Rijbewijs B

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties 18T Speed

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page