top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Dumpers  

Hinowa HS400 Minidumper Benzine

De mini dumper HS400 is ideaal voor bijvoorbeeld een dakterras aanleggen. De dumper is zeer compact en licht en kan met een lift naar boven worden verplaatst.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Hinowa HS400 Minidumper Benzine

De mini dumper HS400 is ideaal voor een dakterras aanleggen. De machine is zeer compact en licht en kan met een lift naar boven worden verplaatst.

Een mini dumper is een machine om grond of tegels te verplaatsen, als vervanger voor een kruiwagen, en wordt veel gebruikt bij bijvoorbeeld aanleg van tuinen, bestrating en grondwerkzaamheden. Hinowa machine staan op rupsbanden, zijn behendig en robuust en hebben een laadcapaciteit van 400 tot 2500 kg. Vanwege de rupsbanden kan met een Hinowa machine naast vlakke ondergronden ook goed op oneffen, modderige, zanderige of zelfs hellende grond worden gewerkt. Het besturingspaneel van de Hinowa mini dumpers werkt comfortabel en is eenvoudig te bedienen.


De HS400 is het kleinste model mini dumper van Hinowa. De machine is zeer klein en heeft een laadvermogen van 400 kg. Hiermee de ideale mini dumper om te gebruiken voor een dakterras aanleggen. Waar andere machines niet naar boven kunnen worden verplaatst, past de HS400 door zijn lage eigen gewicht en zeer compacte afmetingen in een lift en kan de machine gemakkelijk via een lift naar een dakterras worden gebracht. De machine is slechts 1310 x 680 x 1150 mm groot en heeft een eigen gewicht vanaf 255 tot 316 kg (afhankelijk voor welke bak er wordt gekozen).


Verbrandingsmotor

De HS400 heeft een Honda GX200 benzinemotor met een maximaal brutovermogen van 5,5 pk. De machine haalt een snelheid van 1,7 km/u.


Uitvoeringen HS400

De mini dumper is leverbaar in drie verschillende uitvoeringen:

 • HS 400 standaard met bak
  Dit is de standaard bakuitvoering van Hinowa met een simpele bak.

 • HS 400 zelfladend
  Deze uitvoering heeft een schep aan de voorkant en is zelfladend.

 • HS 400 met platte laadbak
  Deze bak is vlak en ontworpen voor het verplaatsen van tegels en boomstammen.

De HS400 is naast de ideale machine voor een dakterras aanleggen ook een zeer geschikte machine voor diverse werkzaamheden tuinmannen, kwekerij tuinders, landbouwbedrijven, bouwbedrijven, ontwerpers, architecten en ingenieurs.


Specifieke kenmerken HS400

De mini dumper heeft onderstaande eigenschappen:

 • Honda benzinemotor GX200

 • Max bruto vermogen 5,5 pk

 • Handmatige starter

 • Rijsnelheid 1,7 km/u

 • Hydraulisch kantelen

 • Hydraulische transmissie

 • Tegengestelde rotatie van de rupsbanden

 • Dubbele tandradpomp

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Capaciteit:
Inhoud bak:
Maximaal laadvolume:
Hellend vlak:

Hinowa

Benzine : Honda GX200 (5,5 pk)

400 kg

0,16 m3

0,20 m3

25° (46,6%)

Onderstel:
Gewicht:

680 mm

ca 255 kg

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties alle HS400 uitvoeringen

Brochure

Brochure alle Hinowa mini dumpers

download icon

Onderhoud en service 

Safety Lift is sinds 1995 de importeur van Hinowa in Nederland. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Hinowa mini dumper en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page