top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Dumpers  

Hinowa HS701 Minidumper Benzine

Ontdek de veelzijdige Hinowa rupsdumper HS701: compacte krachtpatser voor 700 kg ladingen. Optioneel verkrijgbaar met een zelfladende bak en/of extra hoge uitlading. Lees meer over de Hinowa minidumper HS701.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Hinowa HS701 Minidumper Benzine

Hinowa rupsdumpers

Een rupsdumper of ook wel minidumper genoemd is een machine om grond of tegels te verplaatsen en wordt vaak ingezet bij bijvoorbeeld aanleg van tuinen, bestrating en grondwerkzaamheden. Een vervanger voor een kruiwagen. Hinowa heeft een ruim assortiment rupsdumpers met compacte afmetingen en een laadcapaciteit vanaf 400 tot 2.875 kg. De machines zijn behendig en robuust. Vanwege de rupsbanden kan met een Hinowa dumper naast effen grond ook goed op oneffen, modderige, zanderige of hellende grond worden gewerkt. Hinowa maakt gebruik van specifieke technologie voor zijn rupsmachines, zoals een innovatief en gebruikersvriendelijk bedieningspaneel, rupsbanden, hydraulische transmissie en wegklapbare voetplaat.


Rupsdumper HS701

De rupsdumper type HS701 is dankzij zijn smalle afmetingen (de machine is slechts 758 mm breed) gemakkelijk te gebruiken in krappe ruimtes en past door bijvoorbeeld door een deur of een poort. De machine heeft een laadvermogen tot 700 kg met een volumecapaciteit van 0,28 m3 afgestreken en 0,34 m3 maximaal. 


De minidumper heeft standaard een vast onderstel, maar is optioneel ook leverbaar met een verstelbaar onderstel. De rupsbanden kunnen bij een verstelbaar onderstel worden verbreed naar 1058 mm. Hiermee heeft de machine een grote stabiliteit.


De rubberen rupsen worden gespannen door een vetcilinder. Deze functie maakt flexibiliteit mogelijk, ook wanneer vreemde materialen in de rupsband gaan. Bovendien biedt de rups met korte steek een soepele aandrijving voor meer comfort voor de machinist.

De HS701 is bij ons leverbaar met een Honda GX270 8,4 pk benzinemotor met trekstarter of Honda GX390 11,7 pk benzinemotor met elektrische starter. Afhankelijk van het soort terrein behaalt de machine een snelheid tussen de 2,2 en 3,3 km per uur.  


Uitvoeringen rupsdumper HS701

De HS701 is in meerdere uitvoeringen leverbaar:

• HS701 standaard (met dumperbak)

  De standaard uitvoering heeft een dumperbak.

• HS701 zelfladend

  Deze uitvoering heeft een dumperbak en is zelfladend door middel van een schep aan de voorkant.

• HS701 extra hoge uitlading (tot 1,64 meter)

  De extra hoge uitlading is ontwikkeld om rechtstreeks in een container of vrachtwagen te kunnen lossen.


De HS701 minidumpers worden veel gebruikt door tuinmannen, kwekers, boerderijen, bouwers, restaurateurs, architecten en ingenieurs. Dankzij zijn compacte afmetingen kan deze rupsdumper gemakkelijk worden gebruikt in krappe ruimtes.


Kenmerken HS701 rupsdumper

• De optimale gewichtsverdeling over het rupsonderstel vermindert de druk op de bodem en voorkomt schade aan de ondergrond

• Eenvoudige en comfortabele bediening dankzij het volledige hydraulische systeem

• Ook verkkrijgbaar met een hydraulische systeem om het onderstel te verbreden om een grotere stabiliteit te bieden

• De bestuurder kan de meest geschikte snelheid instellen, afhankelijk van het terrein; vanaf 2,2 km/u voor onoffen ondergrond tot 3,3 km/u voor vklakke oppervlakten


Beschikbare motoren

De HS701 rupsdumper is leverbaar met onderstaande motoren:

• Honda iGX270 8,4 pk benzinemotor met handsstart of elektrische starter

• Honda iGX390 11,7 pk benzinemotor met elektrische starter 

Wij adviseren in Nederland de uitvoering met iGX390 motor.


Elektrische rupsdumper HS701E - Lithium 

Omdat er veel behoefte naar een emissie vrije machine in de markt was heeft Hinowa een duurzame uitvoering ontwikkeld met een Lithium batterij pakket. De elektrische dumper heeft dezelfde capaciteiten als de HS701, maar dan in een elektrische uitvoering.Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Capaciteit:
Inhoud bak:
Maximaal laadvolume:
Hellend vlak:

Hinowa

Benzine motor
Honda GX390 9pk

700 kg

0,28 m3

0,34 m3

Onderstel:
Gewicht:

758 mm
Optioneel verbreedbaar onderstel

540 kg

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties alle HS701 uitvoeringen

Brochure

Brochure alle Hinowa mini dumpers

Gebruikershandleiding NL

Gebruikershandleiding HS701

Onderhoud en service 

Safety Lift is sinds 1995 de importeur van Hinowa in Nederland. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Hinowa mini dumper en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page