top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Dumpers  

Hinowa HS701E Minidumper Elektrisch Lithium

Ontdek de veelzijdige Lithium dumper HS701E van Hinowa: krachtig, compact en milieuvriendelijk. De elektrische minidumper biedt de prestaties van de HS701 dumper (benzine/diesel) met elektrische efficiëntie.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Hinowa HS701E Minidumper Elektrisch Lithium

Hinowa HS701E elektrische dumper -Lithium

De HS701E is de technologisch geavanceerde elektrische dumper van Hinowa. Om te voldoen aan de behoeften voor het werken met een minidumper in omgevingen waar het nodig is om emissievrije machines te gebruiken, heeft Hinowa de HS701E Lithium ontwikkeld. De machine bevat dezelfde capaciteiten als de benzine dumper HS701, maar gebruikt een lithium batterijpakket (48V / 120Ah) en heeft een verminderde geluidsemissie.


De elektrische dumper kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. De rupsbanden zijn naast vlakke ondergrond ook geschikt voor ongelijke ondergrond op buitenplaatsen. De machine is licht en compact en hiermee geschikt voor binnen werkzaamheden in kleine ruimtes of plekken waar eerst door smalle gangen moet worden gereden. De machine heeft een lage bodemdruk en hiermee de oplossing voor vloeren met een lage vloerbelasting.

 

Beschikbare uitvoeringen

Om zo goed mogelijk aan de wensen van alle klanten te voldoen, biedt Hinowa de HS701E aan in onderstaande uitvoeringen:

• Dumperbak en vast onderstel

• Zelfladende bak en verstelbaar onderstel


Kenmerken HS701E elektrische dumper

• Geheel zonder uitlaatgassen

• Mogelijkheid tot het werken met beperkte geluidsemissie (perfect in stadscentra, nabij woningen of in gebouwen)

• Lange autonomie van het accupakket (één werkdag) en snel opladen (van 1,5 uur tot 3 uur)

• Hoog draagvermogen van 700 kg

• Extreem compacte afmetingen (de totale breedte is minder dan 800 mm)

• Geen "geheugeneffect" van de accu zodat er bij elk restpercentage aan stroom in de accu kan worden opgeladen zonder gevolgen voor de levensduur van het accupakket.

• Vermogen en snelheid gelijkwaardig aan het dieselpakket

• Bedieningspaneel om eenvoudig en veilig te werken


Elektrische dumper met Lithium pakket

De HS701E is een elektrische dumper met een Lithium accu pakket:

48V / 120Ah batterij

2 tractiemotoren

Type AC 48Vdc (IP67)

Acculader 3 KW 80-240V

Oplaadtijd: 1,5 - 3 uur


De voordelen van een Lithium dumper:

  • Milieuvriendelijkheid:Elektrische dumpers stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit, waardoor ze milieuvriendelijk zijn. Dit is vooral belangrijk in situaties waar emissiebeperkingen gelden of waar een groene benadering van bouw- en constructieactiviteiten wordt nagestreefd.

  • Energie-efficiëntie: Lithium-ionbatterijen zijn bekend om hun hoge energie-efficiëntie. Ze slaan elektriciteit efficiënt op en leveren een consistente stroom aan de elektromotor van de dumper. Dit resulteert in minder energieverspilling en lagere operationele kosten.

  • Stil en trillingsarm:Elektrische dumpers produceren weinig geluid en trillingen in vergelijking met diesel- of benzinemotoren. Dit is voordelig voor werkomgevingen waar geluidsbeperkingen gelden of waar de gezondheid en het comfort van de bestuurder belangrijk zijn.

  • Lagere operationele kosten: Elektrische dumpers hebben doorgaans lagere operationele kosten dan machines met verbrandingsmotoren. Ze vereisen minder onderhoud, hebben lagere brandstofkosten en profiteren van lange levensduur van de batterijen.

  • Onmiddelijke reactie: Elektrische motoren leveren een onmiddelijke reactie, wat betekent dat ze onmiddellijk kracht kunnen leveren zonder de vertraging die soms optreedt bij verbrandingsmotoren. Dit kan de prestaties van de dumper verbeteren, vooral bij het omhoog rijden van hellingen of het verplaatsen van zware ladingen.

  • Duurzaamheid: Lithium-ionbatterijen zijn duurzaam en hebben een lange levensduur. Ze behouden hun prestaties gedurende vele laadcycli, wat zorgt voor een langdurige en betrouwbare werking van de dumper.Naast de HS701E Lithium uitvoering heeft Hinowa de HS701 rupsdumper met een benzine of diesel motor. De machines hebben dezelfde capaciteiten.

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Capaciteit:
Inhoud bak:
Maximaal laadvolume:
Hellend vlak:

Hinowa

Elektrisch
48V / 120Ah Lithium accu pakket

700 kg

0,28 m3

0,34 m3

15°

Onderstel:
Gewicht:

Afhankelijk van uitvoering

590 kg

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties HS701E (elektrisch)

Brochure

Brochure alle Hinowa mini dumpers

Gebruikershandleiding NL

Gebruikershandleiding HS701E

Onderhoud en service 

Safety Lift is sinds 1995 de importeur van Hinowa in Nederland. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Hinowa mini dumper en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page