top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Autohoogwerker 12 meter
Socage 12VT 2020

Ontdek deze veelzijdige bestelwagen hoogwerker Socage 12VT - een betrouwbare en flexibele occasion machine met bouwjaar 2020.
Met 12 meter bereik en uitstekende veiligheidsvoorzieningen is deze hoogwerker de ideale keuze.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Autohoogwerker 12 meter
Socage 12VT 2020

Occasion bestelwagen hoogwerker: Socage 12VT met bouwjaar 2020

Deze beswelwagen hoogwerker van Socage type 12VT met bouwjaar 2020 heeft de voordelen van een bestelwagen en een werkhoogte van 12 meter met een zijdelings werkbereik van 7,80 meter. De werkbak is geschikt voor 1 persoon met een maximale draagcapaciteit van 120 kg. De hoogwerker heeft geen stempels nodig, waardoor u snel en veilig op hoogte kunt werken. Met de gebruiksvriendelijke bedieningselementen kunt u de hoogwerker eenvoudig positioneren en de gewenste hoogte bereiken. Dit zorgt voor een soepele en efficiënte werkomgeving, waarbij uw veiligheid altijd voorop staat.


Flexibele toepassingen voor diverse werkomstandigheden

De Socage 12VT bestelwagen hoogwerker biedt flexibiliteit voor verschillende werkomstandigheden. Of het nu gaat om onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen, installatie van elektrische systemen of schilderwerk, deze hoogwerker is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Met zijn compacte formaat is de hoogwerker ideaal voor gebruik in smalle straten of op terreinen met beperkte toegang.


Occasion hoogwerkers uit de huurvloot van Safety Rent

Als u op zoek bent naar een betrouwbare occasion bestelwagen hoogwerker, dan is onze 12VT hoogwerker de ideale keuze. De machine komt uit de huurvloot van Safety Rent en is altijd goed onderhouden en gekeurd. Met zijn grote werkbereik, gebruiksgemak en veiligheidsvoorzieningen stelt de machine u in staat om efficiënt en veilig op hoogte te werken. Neem vandaag nog contact op met ons en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de perfecte hoogwerker voor uw projecten.


Naast deze bestelwagen hoogwerker van Safety Rent bieden wij meerdere goed onderhouden hoogwerkers uit onze huurvloot aan, zoals bijvoorbeeld een van onderstaande autohoogwerkers:Nieuwe Socage 12VT autohoogwerker

Als erkende importeur van diverse hoogwerker merken bieden wij niet alleen occasions, maar kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van nieuwe hoogwerkers. Dit geldt ook voor de 12VT bestelwagen hoogwerker die u op onze website kunt vinden via de link: nieuwe bestelwagen hoogwerker. 


Of u nu de voorkeur geeft aan een gloednieuwe machine met alle moderne functies en garanties, of een gebruikte hoogwerker die aan uw specifieke behoeften voldoet, wij hebben de oplossing die bij u past. Ons uitgebreide assortiment biedt diverse modellen en merken om aan verschillende eisen en budgetten te voldoen. Neem contact met ons op als u nog verdere vragen heeft over onze hoogwerkers.

Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Socage

12VT

2020

Diesel

GVV 3,5 ton / Rijbewijs B

12

7.8

kg

autohoogwerker

Goed

Gebruikt

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

* Prijs op aanvraag

Kilometerstand:

16883

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Socage 12Vt bestelwagen hoogwerker

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page