top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Autohoogwerker 23 meter Socage 23T 2021

Wij hebben een gebruikte Socage 23T eXtreme autohoogwerker beschikbaar uit ons huuraanbod. Deze machine is technisch goed onderhouden en is van het bouwjaar 2021.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Autohoogwerker 23 meter Socage 23T 2021

Gebruikte autohoogwerker Socage 23T eXtreme met bouwjaar 2021

Wij hebben een gebruikte Socage 23T eXtreme autohoogwerker beschikbaar uit ons huuraanbod. Deze machine is technisch goed onderhouden en is van het bouwjaar 2021. De hoogwerker is uitgerust met een telescoopmast en heeft een werkhoogte van 23,10 meter, met een zijdelings bereik van 13,50 meter. De werkmand heeft een capaciteit van 300 kg en kan 90° draaien naar beide zijden.


Iveco chassis

De hoogwerker is gemonteerd op een Iveco autochassis en heeft een diesel verbrandingsmotor. Het kenteken van de wagen is VKK-93-J. De wagen valt binnen de GVV 3,5 ton klasse. Voor het besturen van de Socage 23T eXtreme is een B-rijbewijs vereist.


Safety Lift autohoogwerkers

Na de aankoop van onze Socage occasion autohoogwerkers ontvangt de machine een technische onderhoudsbeurt en een nieuwe Safety Check keuring. De machine wordt geleverd met vier stempelplaten en u ontvangt het bijbehorende hoogwerkerboek.


In overleg kunnen wij demonstraties verzorgen op ons terrein of op uw locatie. Heeft u interesse in deze occasion autohoogwerker of heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan klaar om u te adviseren.


Als importeur van Socage bieden wij een breed assortiment nieuwe hoogwerkers en occasion autohoogwerkers. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook onderstaande gebruikte autohoogwerkers in ons aanbod:


U kunt dit type hoogwerker ook huren. Maak kennis met onze betrouwbare autohoogwerkers, rechtstreeks beschikbaar uit de huurvloot van Safety Rent. Ontdek onze selectie van 23 meter telescoop autohoogwerkers die te huur zijn:

Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Socage

23T eXtreme

2021

Diesel

23

13.50

300 kg

Iveco

Goed

Gebruikt

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

* Prijs op aanvraag
ME = ME stempels

Kilometerstand:

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Socage 23T eXtreme

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page