top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Autohoogwerker 24 meter Socage 24DJ X 2021

Op zoek naar een occasion autohoogwerker? Safety Lift is importeur van Socage en verkoopt zowel nieuwe als gebruikte autohoogwerkers, zoals deze jonge occasion autohoogwerker 24DJ eXtreme.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Autohoogwerker 24 meter Socage 24DJ X 2021

Wij verkopen een ruim aanbod occasion hoogwerkers, zoals bijvoorbeeld onderstaande gebruikte autohoogwerkers:

Occasion autohoogwerker Socage 24DJ eXtreme

Hierbij bieden wij een occasion autohoogwerker van Socage aan, type 24DJ eXtreme met bouwjaar 2021. De Socage eXtreme hoogwerkers hebben in de werkbak een elektronische afstandsbediening met kabel en hierdoor een groter zijdelingsbereik dan de voorgaande modellen. De Socage 24DJ eXtreme autohoogwerker heeft een knitelescoopmast met JIB met een werkhoogte van 23,40 meter, zijdelingsbereik van 13 meter en up & over 9 meter. De machine heeft een aluminium werkbak met een capaciteit van 300 kg en afmetingen van 1,40 x 0,70 meter. De werkbak kan aan beide kanten 90°  draaien. De hoogwerker heeft een draaikrans van 700°.


Het chassis van de occasion autohoogwerker is een Iveco met diesel verbrandingsmotor. De auto past binnen de GGV 3,5t klasse en voor het rijden met de wagen is een rijbewijs B nodig.


Multi-zone stabilisatie

De Socage 24DJ eXtreme heeft multi-zonde stabilisatie. De machine heeft voor en achter HE stempels en kan in variabele standen stempelen. Voor volledige capaciteit kan de machine volledig breed stempelen, maar bij ruimtegebrek kan de machine smaller stempelen met een aangepaste capaciteit.


Safety Lift

Safety Lift is importeur van Socage en verleent ook veiligheidskeuringen, onderhoud en service diensten aan Socage autohoogwerkers. De machine komt uit de huurvloot van Safety Rent en is technisch goed onderhouden. U kunt de 24DJ eXtreme autohoogwerker huren bij Safety Rent.· Socage 24DJ met bouwjaar 2021

· Socage 25D met bouwjaar 2021

· Socage 28D met bouwjaar 2020

Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Socage

24DJ X

2021

Diesel

GGV 3,5t / Rijbewijs B

23.4

13

300 kg

Iveco

Goed

Goed

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

* Prijs op aanvraag

Kilometerstand:

8200

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties 24DJ eXtreme

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page