top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Autohoogwerker 28 meter Socage 28D X 2020

Occasion autohoogwerker van Socage met bouwjaar 2020, type Socage 28D eXtreme. De hoogwerker heeft een kniktelescoopmast met een werkhoogte van 28 meter en een zijdelings bereik van 14,50 meter.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Autohoogwerker 28 meter Socage 28D X 2020

Occasion autohoogwerker Socage 28D eXtreme 2020

In ons occasion hoogwerker aanbod hebben wij deze Socage 28D eXtreme autohoogwerker met bouwjaar 2020. De hoogwerker heeft een kniktelescoopmast met een werkhoogte van 28 meter, zijdelings bereik van 14,50 meter en up & over 9 meter. De bediening van de hoogwerker is elektrisch. Het chassis van de wagen onder de hoogwerker is een Iveco 35-120 (GVV 3,50 ton / rijbewijs B) met diesel verbrandingsmotor en heeft kenteken nummer VHL-23-Z. De hoogwerker heeft een aluminium werkbak met een capaciteit van 300 kg (geschikt voor 2 operators en gereedschap) en mogelijkheid om aan beide kanten 90°te kunnen draaien. Daarnaast kan de hoogwerker ook in het hefgedeelte 700° roteren.


Multi-zone stabilisatie

De autohoogwerker heeft vier stempelpoten en multi-zone stabilisatie; op smalle plaatsen kan de machine heel smal stempelen (binnen het chassis van de wagen) en bij voldoende ruimte kunnen de stempelpoten volledig voluit voor een goede stabilisatie. Bij de hoogwerker zitten 4 stempelplaten.


Socage eXtreme reeks

De hoogwerkers uit de eXtreme reeks van Socage hebben elektrische bediening, een X-frame met multi-zone stempels en passen op een GVV 3,50 tons wagen zodat rijden met een B-rijbewijs mogelijk is.


Safety-check

Voor aflevering van de autohoogwerker krijgt de machine een nieuwe onderhoudsbeurt met safety check keuring. U ontvang het bijbehorende hoogwerkerboek.


Safety Lift is importeur van Socage. Naast nieuwe autohoogwerkers bieden wij diverse gebruikte autohoogwerkers aan, zoals bijvoorbeeld onderstaande gebruikte autohoogwerkers:

· Socage 23T met bouwjaar 2019

· Socage 24DJ met bouwjaar 2021

· Socage 25D met bouwjaar 2021


Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Socage

28D X

2020

Diesel

GVV 3,5 ton / Rijbewijs B

28

14.5

300 kg

Iveco 35-120

Goed

Goed

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

* Prijs op aanvraag

Kilometerstand:

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificatie

Specificatie autohoogwerker Socage 28d eXtreme

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page