top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Hinowa GoldLift 1470 IIIS
4 stuks 2013-2015

Wij hebben binnenkort een paar goed onderhouden GoldLift 14.70 IIIS spinhoogwerkers (bouwjaren: 2013, 2014 & 2015) beschikbaar. De machines zijn altijd netjes onderhouden, jaarlijks gekeurd en in goede staat.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Hinowa GoldLift 1470 IIIS
4 stuks 2013-2015

4 Hinowa GoldLift 14.70 IIIS spinhoogwerkers (2013, 2014 & 2015)

Weer hier als eerste bij! Wij hebben 4 nette Hinowa GoldLift 14.70 IIIS spinhoogwerkers binnen, waarvan er nu nog 3 beschikbaar zijn. Deze machines krijgen nog een onderhoudsbeurt inclusief safety check. Deze GoldLift spinhoogwerkers zijn door de vorige eigenaar machines zijn altijd netjes onderhouden, jaarlijks gekeurd en in goede staat. De kleur van deze machines is blauw.


Eigenschappen Hinowa GoldLIft 14.70 IIIS

De Hinowa GoldLift 14.70 heeft een werkhoogte van 14 meter met een zijdelings bereik van 7 meter. De werkbak heeft een draagcapaciteit van 120/200 kg* (*afhankelijk van werkhoogte zie werkdiagram).


Hinowa GoldLift 14.70 IIIS

De Hinowa Goldlift 14.70 IIIS blijft een geliefde en betrouwbare spinhoogwerker. Hinowa is voor de IIIS serie met een verbeterde Goldllift 14.70 versie uitgekomen. Deze hebben automatisch stempelen, een afstandsbediening met verlengsnoer.

GoldLift spinhoogwerkers zijn compact en licht en kunnen op een daarvoor geschikte aanhanger zelf worden vervoerd om zo gemakkelijk van klus naar klus te rijden. Wij hebben aanhangers voor deze machine in ons aanbod.

De machine past door een enkele deur en heeft een minimale bodemdruk, hiermee ideaal voor diverse binnen werkzaamheden. De machine is niet alleen geschikt voor binnen, maar ook voor buiten. Omdat de hoogwerker op rupsen staat, kan de machine naast vlakke ondergrond ook over oneffen en onverharde ondergrond verplaatsen.


Importeur Hinowa

Hinowa Nederland is in 1995 begonnen. Omdat er meerdere hoogwerker merken in het assortiment zijn gekomen is Safety Lift hieruit ontstaan. Safety Lift is heden importeur van Hinowa rupsmachines; spinhoogwerkers, dumpers, rupsheftrucks en rupsonderstellen, Socage; auto- en vrachtwagen hoogwerkers en XCMG hoogwerkers. Daarnaast hebben wij ook hoogwerkers van Airo, Almac, Hyrax en Palazzani in ons assortiment.

Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Hinowa

GoldLift 14.70 IIIS

2015

Benzine met 230V

14

7

120/200 kg

Goed

Gebruikt

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

* Prijs op aanvraag

Kilometerstand:

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Hinowa GoldLift 14.70 IIIS

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page