top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Hinowa GoldLift 1470 IIIS
14 meter 2015

Netjes onderhouden GoldLift 14.70 IIIS spinhoogwerker met bouwjaar 2015. De hoogwerker heeft een werkhoogte van 14 meter met een zijdelings bereik van 6 meter en 120/200 kg capaciteit in de werkbak.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Hinowa GoldLift 1470 IIIS
14 meter 2015

Hinowa GoldLift 14.70 IIIS spinhoogwerkers 2015

Hierbij bieden wij een Hinowa GoldLift IIIS spinhoogwerker met bouwjaar 2015 aan. Deze spinhoogwerker is altijd netjes onderhouden, jaarlijks gekeurd en verkeert in goede staat. De machine wordt geleverd met passende garantie, een nieuwe keuring, uitgebreid onderhoud en gebruikersinstructies, zodat u direct aan de slag kunt.


Hinowa GoldLift 14.70 IIIS

De Hinowa Goldlift 14.70 IIIS blijft een geliefde en betrouwbare spinhoogwerker. Hinowa is voor de IIIS serie met een verbeterde Goldllift 14.70 versie uitgekomen. Deze machines hebben automatisch stempelen, een afstandsbediening met verlengsnoer.

De GoldLift hoogwerker heeft een werkhoogte van 14 meter met een zijdelings bereik van 6 meter en 120/200 kg capaciteit in de werkbak (afhankelijk van werkbereik, zie werkdiagram).

GoldLift spinhoogwerkers zijn compact en licht en kunnen op een daarvoor geschikte aanhanger zelf worden vervoerd om zo gemakkelijk van klus naar klus te rijden. Wij hebben aanhangers voor deze machine in ons aanbod.


De machine past door een enkele deur en heeft een minimale bodemdruk, hiermee ideaal voor diverse binnen werkzaamheden. De machine is niet alleen geschikt voor binnen, maar ook voor buiten en heeft een benzine aandrijving met elektra motor (werkt op verlengsnoer). Omdat de hoogwerker op rupsen staat, kan de machine naast vlakke ondergrond ook over oneffen en onverharde ondergrond verplaatsen.


Gebruikte Hinowa spinhoogwerkers

In de categorie gebruikte 14 meter spinhoogwerkers bieden wij o.a. de volgende machines aan (mits onverkocht):

Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Hinowa

GoldLift 14.70 IIIS

2015

Benzine met 230V

14

7

120/200 kg

Goed

Gebruikt

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

* Prijs op aanvraag

Kilometerstand:

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Hinowa GoldLift 14.70 IIIS

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page