top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Hinowa LightLift 1472 IIIS
14 meter 2013

Hierbij bieden wij een nette en goed onderhouden Hinowa LightLift 14.72 IIIS spinhoogwerker met bouwjaar 2013 aan. De machine heeft al een technische onderhoudsbeurt gehad en is snel leverbaar.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Hinowa LightLift 1472 IIIS
14 meter 2013

Hinowa LightLift 14.72 IIIS - Bouwjaar 2013

Hierbij bieden wij een nette en goed onderhouden Hinowa LightLift 14.72 IIIS spinhoogwerker met bouwjaar 2013 aan.

De hoogwerker heeft een werkhoogte tot 13,90 meter en reikwijdte van 6,76 meter bij een capaciteit van 120 kg in de werkbak. Daarnaast bied de werkbak ook een capaciteit voor 200 kg met een kleiner werkbereik (zie werkdiagram).

Ondanks zijn robuuste prestatievermogen blijft deze machine verrassend draagbaar dankzij zijn compacte afmetingen en gebruiksvriendelijke ontwerp.

Deze Hinowa LightLift 14.72 IIIS is uitgerust met een 12V accupakket.


Technisch opgeknapt

Deze Hinowa LightLift 14.72 IIIS is door de vorige eigenaar netjes onderhouden en heeft reeds een onderhoudsbeurt gehad zodat wij deze spinhoogwerker snel kunnen leveren. Bij de aankoop krijgt deze machine een nieuwe geldige veiligheidskeuring. Daarnaast geven wij een passende garantie, zodat u met volledig vertrouwen aan de slag kunt gaan met deze occasion spinhoogwerker.


Demo

Wilt u deze Hinowa LightLift 14.72 IIIS in actie zien? Geen probleem! We bieden de mogelijkheid om een demonstratie te organiseren op onze locatie in Nieuw-Vennep of ergens in Nederland naar uw keuze. Tijdens de demo kunt u persoonlijk ervaren hoe deze hoogwerker voldoet aan uw specifieke eisen.

Ons ervaren team staat klaar om de werking van de machine te demonstreren en al uw vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op om een demo in te plannen en ontdek hoe de Hinowa LightLift 14.72 IIIS uw werkzaamheden naar een hoger niveau kan tillen.


Aanbod Vergelijkbare Occasions

Als u op zoek bent naar een Hinowa 14 meter spinhoogwerker, bieden we ook enkele andere gebruikte hoogwerkers aan die aan uw behoeften kunnen voldoen. Bekijk hieronder enkele linkjes naar andere machines in ons aanbod:

Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Hinowa

LightLift 14.70 IIIS

2013

12V accu pakket

1.490 kg

13.9

6,76 m

200 kg

Non-marking rupsbanden

Goed

Netjes

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

* Prijs op aanvraag

Kilometerstand:

285

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Algemente specificaties Hinowa LightLift 14.72

Brochure

Brochure Hinowa LightLift IIIS spinhoogwerkers

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page