top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Hinowa LightLift 1570
15 meter NIEUW

Een spinhoogwerker kopen doet u bij Safety Lift. Wij zijn importeur van Hinowa en bieden een breed assortiment spinhoogwerkers aan met werkhoogten vanaf 13 tot zelfs 40 meter.
Ontdek bijvoorbeeld de veelzijdigheid van de Hinowa LightLift 15.710 IIIS: een compacte 15 meter spinhoogwerker waarvan wij diverse jong gebruikte modellen uit onze huurvloot kunnen aanbieden.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Hinowa LightLift 1570
15 meter NIEUW

Nieuwe Hinowa LightLift Performance IIIS

De Hinowa Hinowa LightLift Performance IIIS is een kleine spinhoogwerker die door deuren past en op een daarvoor bestemde aanhanger kan worden vervoerd. De Hinowa LightLift Performance IIIS heeft een werkhoogte van 15,40 meter, reikwijdte van 6,60 meter en up & over 7 meter. De machine is leverbaar met een benzine of diesel motor met 230V elektra of met een Lithium accu pakket. Het gewicht is vanaf 1.940 kg (afhankelijk van verbrandingsmotor).


Naast een nieuwe Hinowa LightLift 15.70 spinhoogwerker kopen hebben wij een aanbod occasion machines van dit type beschikbaar. Wij hebben momenteel onderstaande spinhoogwerkers in ons occasion aanbod:


DEMO

Ontdek de ongeëvenaarde prestaties van onze spinhoogwerkers met een gratis demo. Of het nu gaat om deze compacte spinhoogwerker of een van onze andere modellen, wij bieden u de kans om op locatie binnen Nederland een vrijblijvende afspraak te maken. Ervaar zelf de voordelen en gemakken van onze Hinowa machines. En als u nog niet helemaal overtuigd bent, kunt u dit model ook bij ons huren om het echt uit te proberen. Neem nu contact met ons op voor een afspraak en til uw projecten naar een hoger niveau.

Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Hinowa

LightLift 15.70 Performance IIIS

2024

Benzine / Diesel met 230V, of elektrisch Lithium pakket

1940 kg

15.4

6.6 m

230 kg

Non-marking rupsbanden 748 / 1100 mm

Nieuw

Nieuw

0

Algemene staat:

Nieuw

Aanvullende informatie:

* Prijs op aanvraag

Kilometerstand:

0

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Hinowa LightLift 15.75
15 meter spinhoogwerker

Brochure

Brochure Hinowa Performance spinhoogwerkers

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page