top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Hinowa LightLift 1570
15 meter 2023

Bent u op zoek naar een betrouwbare spinhoogwerker voor uw bedrijf? De spinhoogwerkers uit onze huurvloot worden zorgvuldig onderhouden. Daarnaast bieden de Hinowa spinhoogwerkers betrouwbare prestaties, een gebruikersvriendelijke bediening en een indrukwekkende reikwijdte.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Hinowa LightLift 1570
15 meter 2023

Goed Onderhouden 15 Meter Spinhoogwerker uit Onze Verhuurvloot

Bent u op zoek naar een hoogwaardige spinhoogwerker voor uw bedrijf? De spinhoogwerkers uit onze huurvloot worden zorgvuldig onderhouden. Daarnaast bieden de Hinowa spinhoogwerkers betrouwbare prestaties, een gebruikersvriendelijke bediening en een indrukwekkende reikwijdte.


Hinowa LightLift 15.70 Performance IIIS

Hierbij presenteren wij de Hinowa LightLift 15.70 met een bouwjaar van 2023. De LightLift 15.70 heeft een werkhoogte van 15,40 meter, een reikwijdte van 6,60 meter en up & over 7 meter. De werkbak heeft een capaciteit van 230 kg en biedt plaats aan maximaal 2 personen. De hoogwerker is uitgerust met een Honda diesel verbrandingsmotor en 230V elektromotor, waarbij wij een verlengsnoer meeleveren.

De Hinowa Lightlift 15.70 Performance IIIS spinhoogwerker is een veelzijdige en betrouwbare machine voor uiteenlopende werkzaamheden. Of het nu gaat om het bereiken van hoge plaatsen voor bouwwerkzaamheden, onderhoud of schoonmaak, deze hoogwerker is ontworpen om veilige en efficiënte toegang te bieden. Dankzij zijn compacte formaat en wendbaarheid kan de machine eenvoudig door krappe ruimtes en oneffen terrein navigeren, waardoor het een ideale keuze is voor diverse sectoren.


Voordelen van het kopen van een gebruikte spinhoogwerker uit een verhuurvloot

Het aanschaffen van een gebruikte spinhoogwerker uit onze verhuurvloot biedt diverse voordelen. Allereerst is de machine netjes onderhouden, waardoor deze in goede staat verkeert. Bovendien is een huurmachine kostenefficiënter dan het kopen van een nieuwe hoogwerker.


De Hinowa spinhoogwerker wordt jaarlijks goed onderhouden en beschikt over een geldige veiligheidskeuring. Na aankoop wordt de machine opnieuw gekeurd, voorzien van een safety check, en bieden wij een passende garantie op de machine. U ontvangt tevens een verlengsnoer voor de elektrometer en 4 stempelplaten bij de spinhoogwerker. Wij kunnen een persoonlijke demonstratie van de machine voor u regelen, neem contact met ons op bij interesse.


Hinowa occasion spinhoogwerkers


Wij hebben een groot aanbod occasion spinhoogwerkers, en kunnen dit model ook als ex huurmachie aanbieden met bouwjaar 2022:

Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Hinowa

LightLift 15.70 Performance IIIS

2023

Benzine (Honda iGX390) en 230V elektra

15.4

6.6 m

230 kg

Non-marking rupsbanden 748 / 1100 mm

Goed

Gebruikt

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

* Prijs op aanvraag
Kleur: blauw (RAL 5017)
Interne referentie: 388

Kilometerstand:

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Hinowa LightLift 15.70 IIIS
15 meter spinhoogwerker

Brochure

Brochure Hinowa Performance IIIS reeks spinhoogwerkers

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page