top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Hinowa LightLift 1570
15 meter 2022

Op zoek naar een betrouwbare spinhoogwerker voor uw bedrijf? Bekijk ons goed onderhouden Hinowa 15 meter model uit onze huurvloot, nu te koop!

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Hinowa LightLift 1570
15 meter 2022

Goed Onderhouden 15 Meter Spinhoogwerker uit Onze Verhuurvloot

Bent u op zoek naar een hoogwaardige spinhoogwerker voor uw bedrijf? De spinhoogwerkers uit onze huurvloot worden zorgvuldig onderhouden. Daarnaast hebben Hinowa spinhoogwerkers betrouwbare prestaties, een gebruikersvriendelijke bediening en een indrukwekkende reikwijdte.


Hinowa LightLift 15.70 Performance IIIS

Hierbij bieden wij een Hinowa LightLift 15.70 aan met bouwjaar 2022. De LightLift 15.70 heeft een werkhoogte van 15,40 meter met een reikwijdte van 6,60 meter en up & over 7 meter. De werkbak heeft een capaciteit van 230 kg en is geschikt voor maximaal 2 personen. De hoogwerker heeft een Honda diesel verbrandingsmotor en 230V elektromotor waarvoor wij een verlengsnoer meeleveren.

De Hinowa Lightlift 15.70 Performance IIIS spinhoogwerker meter is een veelzijdig en betrouwbare hoogwerker voor een breed scala aan werkzaamheden. Of u nu hoge plaatsen moet bereiken voor bouwwerkzaamheden, onderhoud of schoonmaak, deze hoogwerker is ontworpen om veilige en efficiënte toegang te bieden. Met zijn compacte formaat en wendbaarheid kan de machine gemakkelijk door krappe ruimtes en oneffen terrein navigeren, waardoor het een ideale keuze is voor een verscheidenheid aan industrieën.


Voordelen van het kopen van een gebruikte spinhoogwerker uit een verhuurvloot

Een gebruikte spinhoogwerker kopen uit onze verhuurvloot biedt verschillende voordelen. Ten eerste is de machine goed onderhouden, zodat deze in goede staat verkeert. Daarnaast is een huurmachine voordeliger dan het kopen van een nieuwe hoogwerker.

De Hinowa spinhoogwerker is goed onderhouden en heeft een geldige veiligheidskeuring. Na aankoop krijgt de hoogwerker een nieuwe safety check keuring en wij geven een passende garantie op de machine. U ontvangt een verlengsnoer voor de elektro meter en 4 stempelplaten bij de spinhoogwerker. Wij kunnen regelen dat u een persoonlijke demonstratie van de machine krijgt.


Naast deze LightLIft 15.70 spinhoogwerkers met bouwjaar 2022 uit onze huurvloot hebben wij bijvoorbeeld ook een Hinowa LightLift 15.70 met bouwjaar 2023 in ons aanbod.

Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Hinowa

LightLift 1570 Performance IIIS

2022

Benzine

1940 kg

15.4

6.6

230 kg

Non-marking rupsbanden

Goed

Goed

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

* Prijs is op aanvraag
Interne referentie: 381

Kilometerstand:

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Hinowa LightLift 15.75

Specificaties Hinowa LightLift 15.75

Brochure

Brochure Hinowa Performance spinhoogwerkers

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page