top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Hinowa LightLift 1570
15 meter 2022

De LightLift 15.70 is een compacte spinhoogwerker uit de Hinowa Performance reeks. Deze spinnen zijn geliefd om hun gebruikersvriendelijke bediening. De machine heeft een benzine motor met 230V.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Hinowa LightLift 1570
15 meter 2022

Hinowa LightLift 15.70 2022

Hierbij bieden wij een jonge Hinowa LightLift 15.70 spinhoogwerker uit onze huurvloot aan. De machine heeft als bouwjaar 2022. De Hinowa LightLift 15.70  is een compacte spinhoogwerker met een werkhoogte van 15,40 meter en zijdelings bereik van 6,60 meter. De werkbak heeft een capaciteit van 230 kg. De machine heeft een benzine motor met 230V elektra (verlengsnoer).

Omdat de spinhoogwerker uit de huurvloot komt is de kleur niet rood, zoals gebruikelijk van Hinowa machines, maar blauw.


Hinowa Performance LightLift reeks

De spinhoogwerker komt uit de Hinowa Performance reeks; een serie geliefde spinnen met compacte maten die bekend staan om o.a. de gebruikersvriendelijke bediening.


Aanhanger voor de hoogwerker

De LightLift 15.70 is lichte en compacte machine en kan worden vervoerd op een aanhanger. Ideaal als u op een dag naar meerdere klussen wilt rijden met een hoogwerker. Bij interesse hiervoor kunnen wij u een bijpassende aanhanger aanbieden. Wij hebben diverse occasion en nieuwe aanhangers voor hoogwerkers in ons aanbod.


Inclusief

Wij geven een passende garantie. Voor levering geven wij de LightLift 15.70 een onderhoudsbeurt inclusief nieuwe Safety Check. Daarnaast ontvangt u bij de hoogwerker 4 stempelplaten, een 20 meter verlengsnoer voor de elektra motor en het hoogwerkerboek.


Safety Lift is importeur van o.a. Hinowa. Naast ons occasion aanbod kunt u ook nieuwe Hinowa spinhoogwerkers bij ons bestellen.

Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Hinowa

LightLift 1570 Performance IIIS

2022

Benzine

1940 kg

15.4

6.6

230 kg

Non-marking rupsbanden

Goed

Goed

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

* Prijs is op aanvraag
Interne referentie: 370

Kilometerstand:

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Hinowa LightLift 15.75

Specificaties Hinowa LightLift 15.75

Brochure

Brochure Hinowa Performance spinhoogwerkers

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page