top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Hyrax ATD 2712
13 meter 2021

Op zoek naar een occasion Hyrax hoogwerker? Ontdek betrouwbare gebruikte Hyrax hoogwerkers uit onze huurvloot. Bekijk ons aanbod en vindt een passende hoogwerker voor uw hoogte werkzaamheden.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Hyrax ATD 2712
13 meter 2021

Occasion Hyrax hoogwerker met bouwjaar 2021

Bent u op zoek naar een hoogwaardige tweedehands hoogwerker die aan al uw eisen voldoet? Maak kennis met deze occasion Hyrax hoogwerker type ATD 27.12 met een bouwjaar van 2021. Deze betrouwbare en kosteneffectieve hoogwerker is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen en uw werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen.


De Hyrax occasion is een rupstelescoophoogwerker die bekend staat om zijn uitstekende prestaties. Met een bouwjaar van 2021 kunt u er zeker van zijn dat deze hoogwerker nog vele jaren dienst kan doen en u een betrouwbare partner zal zijn op de bouwplaats. Daarnaast komt de machine uit onze huurvloot en wordt deze met regelmaat onderhouden en jaarlijks voorzien van een veiligheidskeuring.


Met een ruim assortiment aan functionaliteiten en specificaties is de Hyrax occasion geschikt voor diverse toepassingen. Of u nu werkt aan bouwprojecten, onderhoudswerkzaamheden uitvoert of installatiewerkzaamheden verricht, met deze hoogwerker kunt u veilig en efficiënt op hoogtes te werken.


Hyrax ATD 27.12

De Hyrax ATD 27.12 hoogwerker heeft een telescopische arm met werkhoogte van 12,60 meter en ruim zijdelings bereik van 8,75 meter, waardoor u gemakkelijk moeilijk bereikbare gebieden kunt benaderen. De capaciteit van de werkbak is maximaal 270 kg.


Deze Hyrax ATD 27.12 heeft een diesel verbrandingsmotor met 230V elektra, zodat u zowel binnen als buiten met de hoogwerker kunt werken. De hoogwerker is voorzien van non-marking banden en is blauw (RAL code 5017).


De hoogwerker heeft een eigen gewicht van ca 2.857 kg en kan op een daarvoor geschikte aanhanger worden vervoerd. Wij hebben passende aanhangers in ons assortiment. Bij interesse informeren wij u hier graag over.


Heeft u gezien dat ij ook een jong gebruikte Hyrax met bouwjaar 2022 in ons occasion aanbod aanbieden?

Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Hyrax

ATD 27.12

2021

Diesel met 230V elektra

ca 2.857 kg

12.6

8.75 m

270 kg

Non-marking rupsbanden

Goed

Gebruikt

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

* Prijs op aanvraag

Kilometerstand:

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page