top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Hyrax ATD 2712
13 meter 2022

Op zoek naar een gebruikte Hyrax hoogwerker? De Hyrax ATD 27.12 hoogwerker heeft een werkhoogte van 12,60 meter met een reikwijdte van 8,75 meter. Ontdek onze jonge diesel 230V uitvoering met bouwjaar 2022.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Hyrax ATD 2712
13 meter 2022

Jong gebruikte Hyrax hoogwerker met bouwjaar 2022

Bent u op zoek naar een betrouwbare hoogwerker voor uw bouw- of onderhoudswerkzaamheden? Wij bieden hierbij een jong gebruikte Hyrax hoogwerker uit 2022 met diesel verbrandingsmotor aan.


Hyrax hoogwerker ATD 27.12

De Hyrax ATD 27.12 is een veelzijdige rupstelescoophoogwerker die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals in de bouw- en onderhoudssector.


Wat de Hyrax hoogwerker zo aantrekkelijk maakt, is de combinatie van kracht, mobiliteit en betrouwbaarheid. Deze Hyrax ATD 2712 is uitgerust met een diesel aandrijfsysteem en 230V elektro motor, waardoor het een ideale keuze is voor buitentoepassingen waarbij een langere bedrijfstijd en meer vermogen vereist zijn. Of u nu bezig bent met het renoveren van een gebouw, het installeren van zonnepanelen of het onderhouden van straatverlichting, deze hoogwerker zal u voorzien van de nodige stabiliteit en hefvermogen en kunt u daarnaast binnen met de machine werken via een 230V verlengsnoer.


Met een werkhoogte van maar liefst 12,60 meter en een zijdelings bereik van 8,72 meter, biedt deze hoogwerker u de mogelijkheid om veilig op hoogte te werken en moeilijk bereikbare gebieden te verkennen. De hoogwerker is voorzien van non-marking banden. De kleur van de machine is blauw (RAL code 5017).


Wilt u deze machine zelf gaan vervoeren? Wij hebben passende aanhangers hiervoor in ons assortiment. Vraag ons naar de mogelijkheden hiervoor.

Safety Rent hoogwerkers

Deze jonge Hyrax hoogwerker komt uit onze huurvloot, wordt goed onderhouden en krijgt jaarlijks een safety-check controle. Na aanschaf krijgt de machine opnieuw een onderhoudsbeurt met een nieuwe safety check keuring. Wij geven een passende garantie op de machine.


Als u de machine voor korte periode nodig heeft kunt u bij ons een Hyrax hoogwerker huren via Safety Rent. Naast deze jonge Hyrax hebben wij ook een goed onderhouden occasion Hyrax hoogwerker met bouwjaar 2021 uit onze huurvloot in ons occasion aanbod.


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van deze jong gebruikte Hyrax hoogwerker voor uw werkzaamheden.

Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Hyrax

Hyrax ATD 27.12

2022

Diesel met 230V elektra

2.857 kg

12.6

8.75 m

270 kg

Non-marking rupsbanden

Goed

Gebruikt

145

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

* Prijs op aanvraag
** Huurmachine, urenstand kan oplopen

Kilometerstand:

145

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page