top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Schaarhoogwerker 14 meter
Airo X14 RTD 2017

Op zoek naar een krachtige en betrouwbare ruw terrein schaarhoogwerker? Bekijk dan nu onze Airo X14 RTD diesel schaarhoogwerker uit 2017. Compact, wendbaar en voorzien van diverse veiligheidssystemen. Koop deze occasion schaarhoogwerker nu bij Safety Lift

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Schaarhoogwerker 14 meter
Airo X14 RTD 2017

Airo X14 RTD - Diesel Ruw Terrein Schaarhoogwerker uit 2017

Op zoek naar een betrouwbare en krachtige ruw terrein schaarhoogwerker? Dan is de Airo X14 RTD uit 2017 precies wat u zoekt! Deze diesel schaarhoogwerker is geschikt voor ruwe terreinen en kan een hoogte bereiken van wel 14 meter. Bij Safety Lift bieden wij deze occasion schaarhoogwerker aan voor een mooie prijs.


Airo X14 RTD schaarhoogwerker

De Airo X14 RTD is een krachtige diesel ruw terrein schaarhoogwerker met een werkhoogte van 14 meter. Het platform heeft een capaciteit van 400 kg en biedt voldoende ruimte om comfortabel te werken. Het platform heeft afmetingen van 2,40 x 1,60 meter en kan worden uitgeschoven tot een lengte van 3,90 meter, wat zorgt voor maximale flexibiliteit op de werklocatie.


Betrouwbare prestaties

Met de Airo X14 RTD haalt u een betrouwbare schaarhoogwerker in huis. Dankzij de diesel aandrijving en ruw terrein banden is deze machine uitermate geschikt voor ruwe terreinen en kunt u rekenen op goede prestaties. De hoogwerker is bovendien uitgerust met stempelpoten voor extra stabiliteit tijdens het werken op hoogte.


Veiligheid voorop

Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom is de Airo X14 RTD voorzien van diverse veiligheidssystemen, waaronder een noodstop en een lastbegrenzer.

De schaarhoogwerker komt uit onze huurvloot en is goed onderhouden. De machine heeft een geldige safety-check keur. Na aankoop geven wij de machine opnieuw een onderhoudsbeurt en nieuwe safety-check keuring.


Bent u geïnteresseerd in deze Airo X14 RTD ruw terrein schaarhoogwerker uit 2017? Bij Safety Lift kunt u deze occasion schaarhoogwerker kopen voor een scherpe prijs. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een bezichtiging en demonstratie.

Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Airo

X14 RTD

2017

Diesel

4.530

14

n.v.t.

400 kg

Ruw terrein banden

Goed

Gebruikt

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

* Prijs op aanvraag
Referentienummer 109

Kilometerstand:

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Airo X14 RTD

download icon

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page