top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Schaarhoogwerker 14 meter
Airo X14 RTE 2020

Ontdek de voordelen van deze gebruikte elektrische schaarhoogwerker Airo X14 RTE met bouwjaar 2020. Deze 14 meter schaarhoogwerker heeft bijvoorbeeld een elektrische aandrijving, non-marking ruw terreinbanden en kan met en zonder stempels werken.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Schaarhoogwerker 14 meter
Airo X14 RTE 2020

Gebruikte Elektrische Schaarhoogwerker X14-RTE met bouwjaar 2020

Bent u op zoek naar een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor uw hoogte werkzaamheden? Wij bieden hierbij een gebruikte elektrische schaarhoogwerker, type X12-RTE, van Airo aan met bouwjaar 2020 die technisch in goede staat is. De machine wordt verhuurt door Safety Rent en is altijd goed onderhouden om ervoor te zorgen dat deze in optimale conditie blijft.


Voordelen van deze gebruikte Airo X14 RTE elektrische schaarhoogwerker:

  • Technisch in goede staat: Deze gebruikte schaarhoogwerker wordt goed onderhouden en na aanschaf krijgt de machine opnieuw een onderhoudsbeurt inclusief nieuwe veiligheidskeuring.

  • Betrouwbare prestaties: De X14-RTE is een betrouwbare machine met een platformcapaciteit van 400 kg en een werkhoogte van 14 meter.

  • Elektrische aandrijving: De hoogwerker wordt aangedreven door een elektrische motor, waardoor hij stil en emissievrij is. Dit maakt de machine ook geschikt voor gebruik binnen en in geluidsgevoelige omgevingen.

  • Non-marking ruw terreinbanden: de hoogwerker heeft non-marking ruw terrein banden met vierwielaandrijving en een pendelas zodat u ook kunt werken in complexe en moeilijke omgevingsomstandigheden.

  • Stabilisatoren: de machine heeft 4 stempels voor extra stabiliteit, maar kan ook worden gebruikt zonder deze stempels en kan dan tot een hoogte van 12 meter vanaf hoogte worden verreden.

  • Veiligheid voorop: De X12-RTE is uitgerust met diverse veiligheidsvoorzieningen waaronder een noodstop, akoestisch bewegingsalarm, claxon en lastbegrenzer op het platform. Hierdoor kunnen operators met deze machine veilig en efficiënt werken.Naast deze gebruikte  elektrische schaarhoogwerker hebben wij meer occasion schaarhoogwerkers in ons aanbod, zoals bijvoorbeeld:
Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Airo

X14 RTE

2020

Elektrisch accu pakket

4.780 kg

14

n.v.t.

400 kg / 3 personen

Non-marking ruw terrein banden

Goed

Gebruikt

77

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

* Prijs op aanvraag, interne referentie: 122
** Safety Rent huurmachine, urenstanden kunnen oplopen

Kilometerstand:

77

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties X14-RTE elektrische schaarhoogwerker

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page