top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Zelfrijder 15 meter elektrisch
Airo A15-JE 2021

Een betrouwbare knikarmhoogwerker nodig voor uw bedrijf?
Bekijk ons aanbod knikarmhoogwerkers die wij te koop hebben. Met concurrerende prijzen en goede kwaliteit vindt u nergens anders een betere deal.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Zelfrijder 15 meter elektrisch
Airo A15-JE 2021

Gebruikte zelfrijdende knikarmhoogwerker Airo

Bent u op zoek naar een betrouwbare knikarmhoogwerker voor uw bedrijf? Bekijk ons assortiment gebruikte hoogwerkers. Met concurrerende prijzen en topkwaliteit vindt u nergens anders een betere deal.


Airo A15 JE – 15 meter zelfrijdende knikarmhoogwerker

Hierbij bieden wij een gebruikte Airo 15 JE met bouwjaar 2021 aan. De Airo A15 JE is een elektrische knikarmhoogwerker en heeft een werkhoogte van 15 meter met een zijdelings bereik van 8,95 meter. De werbak heeft een capaciteit van 230 kg. De hoogwerker is elektrisch en voorzien van een 48V accu pakket.

Deze hoogwerker is uit onze huurvloot en wordt goed door ons onderhouden en krijgt jaarlijks een safety-check keuring. Na aankoop krijgt de machine opnieuw een onderhoudsbeurt inclusief nieuwe safety-check keuring.


Wat is een knikarmhoogwerker?

Een knikarmhoogwerker, ook wel knikarmhoogwerker genoemd, is een type hoogwerker dat veel wordt gebruikt in de bouw, het onderhoud en andere industriële toepassingen. Het is ontworpen om toegang te bieden tot moeilijk bereikbare plaatsen, zoals daken, hoge plafonds en hoge gebouwen. De mast van de hoogwerker bestaat uit verschillende delen die scharnierend of gebogen kunnen worden, waardoor hij over obstakels en rond hoeken kan reiken. Dit maakt het een veelzijdig en efficiënt hulpmiddel voor veel verschillende soorten klussen.


Voordelen van het kopen van een gebruikte knikarmhoogwerker

Het kopen van een gebruikte knikarmhoogwerker kan een slimme investering zijn voor uw bedrijf. Een occasion machine bespaart niet alleen geld in vergelijking met het kopen van een geheel nieuwe lift, maar het kan u ook hetzelfde niveau van prestaties en betrouwbaarheid bieden. De gebruikte hoogwerkers uit onze huurvloot worden goed onderhouden en worden jaarlijks geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat ze in goede staat verkeren. Bovendien kunt u met een brede selectie gebruikte liften de perfecte hoogwerker vinden die aan uw specifieke behoeften en budget voldoet.


Alternatieven voor deze knikwarmhoogwerker

Heeft u al gezien dat wij naast deze gebruikte knikarmhoogwerker ook occasion A15 JE knikarmhoogwerker hebben met bouwjaar 2019?

Safety Lift B.V. is importeur van Airo hoogwerkers. Naast tweedehands machines kunnen wij de A15 JE hoogwerker met knikarm ook nieuw aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.


Heeft u de hoogwerker maar voor korte periode nodig, of wilt u de machine uitproberen? U kunt de Airo 15 JE elektrische zelfrijder huren bij Safety Rent.

Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Airo

A15 JE

2021

48V accu pakket

7490

15

8.95

230 kg

Non-marking banden

Goed

Gebruikt

0

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

* Prijs op aanvraag
Hoogwerker uit huurvloot
Onze interne referentie: 506

Kilometerstand:

0

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties knikarmhoogwerker Airo A15 JE

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page