top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Airo A15 JE Elektrisch Zelfrijdende hoogwerker

Ontdek de Airo A15 - een elektrisch zelfrijdende hoogwerker met knikarm. Safety Lift biedt een groot aanbod zelfrijdende hoogwerkers aan, waaronder de Airo A15 JE, een elektrische zelfrijder met een werkhoogte tot 15 meter. Bekijk ons assortiment en profiteer van betrouwbare hoogwerkers en goede service.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Airo A15 JE Elektrisch Zelfrijdende hoogwerker

Airo serie elektrische knikarmhoogwerkers

De A serie zelfrijders van Airo zijn hoogwerkers met een knikarm. Met deze reeks bieden wij een breed assortiment zelfrijders met werkhoogtes in de range tot 23 meter. De machines zijn naar keuze met een benzine, diesel, elektra motor, of hybride aandrijving.


Airo zelfrijders zijn binnendraaiers, tijdens het draaien komt de krans niet buiten de wielen en dit maakt dat deze hoogwerkers ook op krappe werkplekken  kunnen worden gebruikt.


Airo A15 JE zelfrijder

De Airo A15 JE is een elektrische zelfrijdende hoogwerker met knikarm en jib. De hoogwerker heeft een  werkhoogte van 15 meter met een capaciteit van  230 kg (maximaal 2 personen) in de werkbak.

De machine heeft een ergonomisch bedieningspaneel en een diagnostisch display met een urenteller en batterij indicator.


Elektrisch

De Airo A15 JE is elektrisch en wordt standaard geleverd met een Deep Cycle batterij 48V / 320 Ah met ingebouwde  lader 48V / 45A.

De batterij kan eenvoudig uit de hoogwerker worden geschoven om gemakkelijk onderhoud te kunnen plegen.


XCMG zelfrijdende hoogwerkers

Heden is Safety Lift ook importeur van XCMG. Naast deze Airo zelfrijdende hoogwerker hebben wij de volgende 16 meter zelfrijders van XCMG in ons assortiment:Occasion zelfrijders

Wij hebben naast nieuwe Airo zelfrijdende hoogwerkers ook een breed aanbod occasion zelfrijders, zoals diverse jonge Airo hoogwerkers uit onze huurvloot. Deze machines worden  goed onderhouden en zijn in goede functionliteit:


Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Snelheid:
Gewicht:

Airo

Elektrisch; 48V / 320 Ah accupakket

15 meter

8,95 meter

6 meter

230 kg

800 x 1400 mm

6 / 0,60

7.490 kg

Masttype:

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties en lastdiagram

Specificaties en lastdiagram A15 JE elektrisch

Handleiding

Handleiding

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en XCMG. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw-Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van onze merken verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page