top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

XGA16ACE Elektrisch
Zelfrijdende hoogwerker

De XCMG kniktelescoop hoogwerker XGA16ACE heeft een werkhoogte van 15,80 meter met een zijdelingsbereik van 13,80 meter.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

XGA16ACE Elektrisch
Zelfrijdende hoogwerker

Kniktelescoop hoogwerker XGA16ACE

Ontdek de veelzijdigheid en aanpasbaarheid van de XCMG XGA16ACE kniktelescoop hoogwerker. Deze hoogwerker combineert geavanceerde specificaties met efficiënte aandrijvingstechnologie en extra opties, waardoor u maximale controle behoudt en tegelijkertijd milieuvriendelijk op hoogte kunt werken.


Werkbereik

Til uw werkzaamheden naar nieuwe hoogten met de XGA16ACE. Met een maximale werkhoogte van 15,8 meter, een platformhoogte van 13,8 meter en een zijdelings bereik van 8,20 meter biedt deze hoogwerker toegang tot diverse locaties. Of het nu gaat om onderhoudswerkzaamheden, bouwprojecten of installaties, de XGA16ACE staat paraat om de klus te klaren.


Elektrische AC Aandrijving

De XGA16ACE maakt gebruik van een geavanceerd 48V/400Ah accupakket en AC-elektrische aandrijvingstechnologie voor een soepele en efficiënte werking. Proportionele besturingselementen voor rijden, heffen en dalen zorgen voor precisie en controle. Deze technologie biedt niet alleen een langere werkduur, maar met nul uitstoot en stille werking is de hoogwerker ook ideaal voor binnenruimtes.


Aanvullende Voorzieningen

XCMG biedt diverse aanvullende voorzieningen voor deze kniktelescoop hoogwerker aan. Deze extra opties stellen u in staat om de hoogwerker aan te passen aan uw projecteisen en omgeving, waardoor u efficiënter en productiever kunt werken:

  • Asbalanssysteem

  • Werkverlichtingssysteem

  • Gereedschapbak

  • Non-marking Banden


XCMG 16 meter zelfrijdende hoogwerkers

XCMG heeft zowel telescoop en kniktelescoop zelfrijdende hoogwerkers in het assortiment. In de categorie 16 meter zelfrijders hebben wij de volgende modellen:


Zelfrijdende hoogwerkers met telescoopmast

  • XGS16K; diesel zelfrijder met een werkhoogte van 16 meter


Zelfijdende hoogwerkers met kniktelescoopmast

  • XGA16E; diesel zelfrijder met een werkhoogte van 16,60 meter

  • XGA16ACE; elektrische zelfrijder met een werkhoogte van 15,80 meter

  • XGA16ACK; elektrische zelfrijder met een werkhoogte van 16,50 meter

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Snelheid:
Gewicht:

XCMG

Elektrisch, accu pakket

15,80 meter

8,20 meter

227kg

1.400 X 700 mm

6.900 kg

Masttype:

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties XCMG XGA16ACE

Handleiding

Handleiding XGA16ACE

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en XCMG. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw-Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van onze merken verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page