top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Zelfrijder 29 meter Lithium
XCMG XGS28ACK 2023

Ontdek deze demo 29 meter telescoop hoogwerker XGA16ACK van XCMG met bouwjaar 2023. De hoogwerker heeft een werkhoogte van 28,80 meter met een reikwijdte van 22 meter. De werkbak heeft een capaciteit van 300/460 kg.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Zelfrijder 29 meter Lithium
XCMG XGS28ACK 2023

Demo XCMG telescoop hoogwerker XGS28ACK

Hierbij bieden wij een XCMG telescoop hoogwerkerXGS28ACK met bouwjaar 2023. Deze machine is een demo model en is in goede staat.


De XGS28ACK heeft een telescoopmast met een groot werkbereik met een werkhoogte van 28,80 meter en zijdelings bereik van 22 meter.

De ruime werkbak heeft een capaciteit van 300/460 kg (afhankelijk van werkbereik, zie werkdiagram) met afmetingen van 2.400 x 900 mm. De machine heeft een Lithium aandrijving met vierwielaandrijving en pendelas.


Mis deze kans niet voor een bijna nieuwe telescoop zelfrijder tegen een aantrekkelijke prijs. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe deze hoogwerker uw werkzaamheden kan verbeteren.


Importeur XCMG

Safety Lift is importeur van onder andere XCMG hoogwerkers. Naast deze jonge machine kunt u ook bij ons terecht voor een nieuwe XGS28ACK zelfrijder.

XCMG heeft een mooi uitgebreid assortiment zelfrijdende hoogwerkers met keuze uit een telescoop en kniktelescoopmast en werkhoogtes tot zelfs 70 meter.

Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

XCMG

XGS28ACK

2023

Lithium pakket

16600 kg

28.8

22

300/460 kg (zie werkdiagram)

Non-marking terrein banden

Goed

Demo

Algemene staat:

Demo

Aanvullende informatie:

* Prijs op aanvraag

Kilometerstand:

Prijs:

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties XGA28ACK

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page