top of page

 +31 (0)252 285 005

  • Nathalie Koenekoop

Socage 14T & 15T Speed; compacte autohoogwerkers voor in de steden

In 2021 heeft Socage de Speed serie geïntroduceerd. Deze hoogwerkers zijn voorzien van Speed autostabilisatie; met één druk op de knop kan de hoogwerker stabiliseren. Ook kunnen de stempels eenvoudig en snel weer binnengehaald worden.

Als oplossing voor werkzaamheden in steden heeft Socage de 14T Speed en 15T Speed ontwikkeld. Deze autohoogwerkers zijn compact en hebben rechte stabilisatoren die langs het frame van de wagen stempelen zodat de hoogwerkers ook in smallere straten kunnen worden gebruikt. Daarnaast kunnen de hoogwerkers ook zonder stempels werken met een gereduceerde capaciteit.

De hoogwerkers hebben een telescoopmast met een laag gewicht, zodat voor de uitrusting van de wagen extra mogelijkheden zijn, zoals bijvoorbeeld drie stoelen in de cabine. De hoogwerker past op een Iveco, Isuzu, Ford, Mercedes of Renault chassis.Socage 14T Speed autohoogwerker De 14T Speed autohoogwerker heeft een werkhoogte van 14,20 meter met een reikwijdte van 9 meter. De werkbak heeft een capaciteit van 230 kg. Lees meer over de Socage 14T Speed Socage 15T speed autohoogwerker De 15T Speed autohoogwerker heeft een werkhoogte van 15,20 meter met een reikwijdte van 10 meter. De werkbak heeft een capaciteit van 230 kg. Lees meer over de Socage 15T Speed Socage heeft de Speed serie inmiddels uitgebreid met autohoogwerkers vanaf 14 tot 27 meter werkhoogte. Daarnaast heeft Socage ook diverse vrachtwagen hoogwerkers met de Speed functie en gaat tot een werkhoogte van zelfs 100 meter.


Kommentare


Home  

Nieuws  

Nieuwsbericht

bottom of page