top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

TP1800 Benzine

De Hinowa rupsheftruck TP1800 is door zijn rupsonderstel naast vlakke ondergrond ook inzetbaar op oneffen, modderige, zanderige en aflopende ondergrond.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

TP1800 Benzine

Hinowa TP1800 rupsheftruck

De Hinowa TP1800 is de iets grotere variant dan de TP1600. Met zijn draagvermogen van 1.800kg is dit de ideale machine voor bouwbedrijven en bollenkwekers. Deze machine heeft een rupsonderstel is op elk terrein inzetbaar. Tijdens het rijden kan er worden gekozen tussen twee snelheden, 1,5 en 2,2 km/u.


Steeds meer wordt de rupsheftruck ingezet door bedrijven met compact kranen voor het vervoeren van lasten, glasbokken en andere bouwmaterialen. De Hinowa TP1800 is geschikt voor het heffen van pallets en kratten, heeft een draagvermogen van 1800 kg, een hefvermogen en een hefhoogte van 1,775 meter.


Rupsonderstel

Door zijn rupsonderstel met een breedte van 1.740 mm en vijf rollen per zijde heeft de machine een goede grondverdeling. De Hinowa rupsheftruck TP1800 kan op alle soorten ondergronden worden gebruikt, zelfs op moeilijk begaanbare werkterreinen.


Kantelregeling

De TP1800 heeft een kantelregeling waarmee de motor automatisch wordt uitgeschakeld als deze met geheven vorken op een helling van meer dan 3 ° staat. Er is een mogelijkheid om deze rupsheftruck uit te laten voeren met non marking rupsen.


Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Hefvermogen:
Hefhoogte:
Hellend vlak:

Hinowa

Benzine motor; Honda GX390

1.800 kg

1,77 meter

20° (36,4%)

Onderstel:

Rupsonderstel; 1.740 mm

1.200 kg

Gewicht:

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Hinowa rupsheftruck TP1800

Brochure

Brochure Hinowa rupsheftrucks

Onderhoud en service 

Safety Lift is sinds 1995 de importeur van Hinowa in Nederland. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Hinowa rupsheftruck en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page