top of page

 +31 (0)252 285 005

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Onderhoud en service 

Safety Lift heeft een breed assortiment hoogwerkers met diverse merken. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Bibi 850-HE

Specificaties

Merk:
Werkhoogte:
Plateauhoogte:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Motor type(s):
Hellend vlak:
Snelheid:

Almac

7,90 meter

5,80 meter

250 kg

1.500/2.240 x 780 mm
0,65 meter uitschuifbaar plateau

Benzine, Honda GX270 of iGX390 motor
Diesel, Hatz 1B40 motor

Max. 2,20 km/u

Onderstel:

Verstelbaar 796 - 1.240 mm

Stabilisatie:

Met stempels

Gewicht:

1.730 kg

De Almac Bibi 850-HE - kleine rupshoogwerker voor krappe plekken

De Almac Bibi 850-HE is een kleine rupshoogwerker met 4 stempels waarmee de machine kan stempelen voor extra stabiliteit en capaciteit. De machine kan met en zonder stempels worden gebruikt.


Als de rupshoogwerker niet wordt gestempeld is de werkhoogte tot 5,80 meter en met een breedte van slechts 80 cm hiermee de ideale rupsschaarlift voor gebruik in krappe ruimten. Omdat de hoogwerker onder de 2 meter is kan deze door deuren. Als de rupsschaarlift wordt gestabiliseerd kan de volledige capaciteit worden benut en is de werkhoogte 7,8 meter.


De rupsmachine heeft een werkplatform van 1,50 meter bij 0,80 meter dat uitschuifbaar is naar 2,24 meter en heeft een draagcapaciteit van 250 kg (voor 2 personen en gereedschap). De leuningen kunnen worden ingeklapt.


HE-serie met stempels en automatische stabilisatie

De Almac rupshoogwerkers uit de HE lijn zijn uitgevoerd met stempels en hebben een automatische stabilisatie functie, maar kunnen tot een beperkte hoogte ook zonder stempels worden gebruikt.


De Almac Bibi 850 is een kleine rupsschaarhoogwerker vanwege het uitschuif-intreksysteem van de stabilisatoren en het rupsonderstel. In smalle stand is de machine slechts 0,80 meter breed en met uitgeschoven stabilisatoren wordt de breedte 1,24 meter.


Waar andere rupsschaarhoogwerkers vanaf werkhoogte niet kunnen verplaatsen, kan de Almac Bibi 850-HE dit wel tot een gelimiteerde werkhoogte van 4 meter (mits de stempels niet worden gebruikt).


Naast deze 8 meter rups schaarhoogwerker met stempels uit de HE reeks heeft Almac ook een 8 meter schaarlift zonder stempels uit de BL reeks.


Aandrijving

De Almac Bibi 850-HE rupshoogwerker is naar keuze leverbaar met een Honda GX270 benzinemotor, Honda iGX390 benzinemotor of een Hatz 1B40 dieselmotor.
Optioneel kan een 230V elektro motor bijbesteld worden om ook met een verlengsnoer te kunnen werken.

Veiligheid van de Almac Bibi BL rupshoogwerkers

De rupsschaarhoogwerkers van Almac zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 en de 850-HE is voorzien van:
• Werkplateau met lastbegrenzer
• Automatische controle van de helling


Extra opties

• Non-marking rupsen
• 220 V - 2,2 kW Elektrische pomp

De Almac Bibi 850-HE is optioneel ook leverbaar in uw bedrijfskleuren.


Aanhanger

De Almac Bibi 850-HE is een kleine rupsschaarhoogwerker en heeft compacte transport afmetingen van 2590 x 796 x 1880 mm met een eigen gewicht van slechts 1730 kg (afhankeiljk van motortype). Wilt u deze rupsschaarhoogwerker zelf gaan vervoeren? Wij hebben aanhangers in ons assortiment om bepaalde hoogwerkers, zoals de Almac Bibi 850-HE, zelf te kunnen vervoeren.


U kunt deze rupshoogwerker huren bij ons via Safety Rent.

De Almac Bibi 850-HE is een kleine rupshoogwerker voor op krappe werkplekken met een werkhoogte van 7,80 meter en capaciteit van 250 kg.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Bibi 850-HE Benzine-Diesel

Home  

Bibi 850-HE Benzine-Diesel

bottom of page