top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

X8 EW WIND Elektrisch Schaarhoogwerker

Op zoek naar een schaarhoogwerker 8 meter? De Airo X8 EW is een 8 meter schaarhoogwerker die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. De machine heeft een ruim platform met 500 kg capaciteit.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

X8 EW WIND Elektrisch Schaarhoogwerker

Airo X8 EW Wind; 8 meter schaarhoogwerker voor binnen en buiten

De X8 EW Wind is een 8 meter schaarhoogwerker die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. De machine is verzwaard en extra breed. Hierdoor heeft het werkplatform een grote capaciteit van 500 kg. Het platform is ruim en kan worden uitgeschoven naar een totale werkruimte van 3,75 bij 1,20 meter. De machine heeft een eigen gewicht van 2.250 kg.


De schaarhoogwerker wordt door ons voorzien van non-marking banden zodat de machine binnen geen sporen op de vloer achter laat. De hoogwerker heeft geen stempels en is vanaf hoogte verrijdbaar.


Elektrisch

De schaarhoogwerker is elektrisch en is standaard voorzien van een 24V / 200 Ah Deep Cycle batterij met ingebouwde lader. De machine is voorzien van een batterij indicator. Optioneel kan bij de batterij een centraal accu vulsysteem worden besteld.

De machine kan met een 24V / 280Ah Deep Cycle batterij of AGM batterij worden besteld. Het voordeel van een AGM batterij is dat deze een geringe zelfontlading heeft met een langere levensduur en minder onderhoud vergt.


Optioneel

De X8 EW Wind 8 meter schaarhoogwerker kan worden uitgebreid met onderstaande extra opties:

  • Waarschuwingslichten

  • Beschermkap op bedieningspaneel

  • 230V stekker op het werkplateau

  • 230V stekker met aardlekschakelaar op het werkplateau

  • Centraal accu vulsysteem

  • 24V/280Ah Deep Cycle batterij

  • AGM batterij


Airo schaarhoogwerkers 8 meter 

In de categorie schaarhoogwerkers 8 meter heeft Airo een uitgebreid aanbod machines. Voor elke specifieke klus een ander type schaarhoogwerker. Zo heeft Airo extra brede en verzwaarde schaarhoogwerkers voor buiten (EW serie), of juist een extreem lichte en smalle schaarlift voor binnen of in een smalle poort (E en EN serie).


Assortiment Airo 8 meter schaarhoogwerkers:

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Plateauhoogte:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Binnen/buiten:
Stabilisatie:
Onderstel:
Gewicht:

Airo

Elektrisch
24V / 200 Ah accu pakket

08,30 meter

6,30 meter

500 kg

2250/3750 x 1200 mm
1,50 meter uitschuifbaar

Binnen en buiten

Zonder stempels, op hoogte verrijdbaar

Non-marking banden

2.250 kg

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties X8 EW WIND

Specificaties X8 EW WIND

Handleiding

Handleiding

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page