top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

XG1523ERT Elektrisch Schaarhoogwerker

Elektrische ruw terrein schaarhoogwerker met een werkhoogte van 15 meter en grote capaciteit van 700 kg (geschikt voor 7 personen).

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

XG1523ERT Elektrisch Schaarhoogwerker

XG1523ERT Elektrische ruw terrein schaarhoogwerker

Met een indrukwekkende werkhoogte van 15 meter en een platformcapaciteit van 700 kg, staat de XG1523ERT elektrische ruw terrein schaarhoogwerker garant voor betrouwbare prestaties op uitdagend terrein. De machine, uitgerust met vierwielaandrijving, een hellingsgraad van 40%, en een uitschuifbaar platform aan beide zijden, is bij uitstek geschikt voor diverse hoogtewerkzaamheden, zoals op bouwplaatsen. Het robuuste ontwerp is aangevuld met stempelpoten voor extra stabiliteit.


Kenmerken en opties XCMG XG1523ERT schaarhoogwerker

De XCMG XG1523ERT wordt standaard geleverd met een reeks kenmerken die de productiviteit en veiligheid verhogen. Het 4-wiel multi-disc remsysteem, stevige ruw terrein banden, tilt-alarm, en een waarschuwingssysteem voor hefbewegingen dragen bij aan een veilige en efficiënte werkomgeving.


Optioneel zijn er aanvullende functies beschikbaar, zoals platform werkverlichting en een stroomaansluiting op het werkplatform. Deze extra opties kunnen worden toegevoegd om de veelzijdigheid van de XG1523ERT te vergroten, afhankelijk van de specifieke behoeften van uw hoogte werkzaamheden.


Lees ook over de XG1823ERT elektrische 18 meter ruw terrein schaarhoogwerker.

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Plateauhoogte:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Binnen/buiten:
Stabilisatie:
Onderstel:
Gewicht:

XCMG

Elektrisch

15 meter

13 meter

700 kg (7 personen)

3.980 x 1.830 mm

Stempelpoten

Ruw terrein banden

8.380 kg

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties XCMG schaarhoogwerkers XG1523ERT

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page