top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

XG1823ERT Elektrisch Schaarhoogwerker

Ontdek de kracht van elektrische mobiliteit gecombineerd met robuuste prestaties op uitdagend terrein met de XCMG XG1823ERT elektrische ruw terrein schaarhoogwerker. Deze machine biedt een indrukwekkende werkbakcapaciteit van 700 kg (geschikt voor 4 personen) en een werkhoogte van 18,10 meter.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

XG1823ERT Elektrisch Schaarhoogwerker

XG1823ERT Elektrische Ruw Terrein Schaarhoogwerker

Ontdek de kracht van elektrische mobiliteit gecombineerd met robuuste prestaties op uitdagend terrein met de XCMG XG1823ERT elektrische ruw terrein schaarhoogwerker. Deze machine biedt een indrukwekkende werkbakcapaciteit van 700 kg (geschikt voor 4 personen) en een werkhoogte van 18,10 meter, waarmee hij dezelfde betrouwbaarheid en mobiliteit levert als zijn tegenhanger, de XG1523ERT, maar met een uitgebreider werkbereik.


Met een vierwielaandrijving en een hellingsgraad van 40% levert de XG1823ERT krachtige prestaties op verschillende terreinen. Het stabilisatiesysteem met stempelpoten en het 4-wiel multi-disc remsysteem verbeteren de veiligheid en stabiliteit, zelfs op ongelijke ondergronden. Manoeuvreer moeiteloos op ruw terreinen terwijl de machine zijn betrouwbaarheid behoudt.


Elektrische ruw terrein schaarhoogwerker

De XG1823ERT aangedreven door een efficiënte elektrische motor en een 48V/480Ah accu pakket. Dit biedt niet alleen krachtige prestaties, maar draagt ook bij aan duurzaamheid door lagere operationele kosten en verminderde emissies.


Lees ook meer over de XG1523ERT elektrische ruw terrein schaarhoogwerker met een werkhoogte van 15 meter.

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Plateauhoogte:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Binnen/buiten:
Stabilisatie:
Onderstel:
Gewicht:

XCMG

Elektrisch

18,10 meter

16,10 meter

700 kg (4 personen)

Binnen & buiten

Ruw terrein banden

8.380 kg

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties XCMG schaarhoogwerkers XG1823ERT

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page