top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

XG1523RT Diesel Schaarhoogwerker

De XCMG diesel ruw terrein hoogwerker XG1523RT heeft een werkhoogte van 15 meter met een werkbakcapaciteit van 650 kg.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

XG1523RT Diesel Schaarhoogwerker

Krachtige ruw terrein diesel schaarhoogwerker - XG1523RT

Ontdek de ultieme combinatie van mobiliteit en prestaties met de XCMG XG1523RT, een ruw terrein diesel schaarhoogwerker die is afgestemd op de uitdagingen van bouwplaatsen. Met een imposante platformcapaciteit van 680 kg, geschikt voor 7 personen, en een werkhoogte van 15 meter, biedt deze machine veelzijdigheid voor hoogtewerkzaamheden in ruw terrein.


De XG1523RT is standaard voorzien van essentiële functies om zowel de productiviteit als veiligheid te verhogen. Met een vierwiel multi-disc remsysteem, solide ruw terrein banden, tilt-alarm en een bewegingswaarschuwing (ook voor heffen), kunt u met vertrouwen werken op diverse terreinen.

Optioneel kunt u kiezen voor platform werkverlichting en/of een stroomaansluiting op het werkplateau voor nog meer flexibiliteit.


Diesel Schaarhoogwerker met Stage V motor

Ontdek de duurzame kracht van XCMG's ruw terrein diesel schaarhoogwerkers, zoals de XG1523RT. Uitgerust met een efficiënte Kubota V2403-motor en een 115L dieselbrandstoftank, biedt deze Stage V-dieselmotor niet alleen krachtige prestaties maar draagt ook bij aan duurzaamheid door lagere operationele kosten en verminderde emissies.


Optimale prestaties en mobiliteit

Wij introduceren de XG1523RT als de keuze voor hoogtewerkzaamheden op ruw terrein. Deze machine met vierwiel aandrijving en een hellingsvermogen van 40%, inclusief een uitschuifbaar platform aan beide zijden, biedt optimale prestaties en mobiliteit in diverse werkomgevingen.


Ontdek nu de veelzijdigheid en robuustheid van XCMG's ruw terrein diesel schaarhoogwerkers. Naast de XG1523RT presenteren wij ook de XCMG XG1823RT diesel schaarhoogwerker, een 18 meter diesel ruw terrein schaarhoogwerker, voor nog meer keuzemogelijkheden.

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Plateauhoogte:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Binnen/buiten:
Stabilisatie:
Onderstel:
Gewicht:

XCMG

Diesel
Kubota V2403

15 meter

13 meter

680 kg (7 personen)

Buiten

Stempelpoten

Ruw terrein banden

7.250 kg

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties XCMG schaarhoogwerkers XG1523RT

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page