top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

XG1823RT Diesel Schaarhoogwerker

XCMG1823RT diesel ruw terrein hoogwerker met een werkhoogte van 18,10 meter en grote capaciteit van 680 kg op het werkplatform.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

XG1823RT Diesel Schaarhoogwerker

XCMG XG1823RT - 18 meter ruw terrein diesel schaarhoogwerker

Ontdek de kracht van de XG1823RT ruw terrein diesel schaarhoogwerker. Met een werkhoogte van 18 meter en een platformcapaciteit van 680 kg (geschikt voor 4 personen), is deze machine ontworpen om te excelleren in veeleisende hoogtewerkzaamheden op diverse terreinen.

De XG1823RT onderscheidt zich door zijn robuuste ontwerp en is uitgerust met functies die de prestaties optimaliseren. Met vierwiel aandrijving, een hellingsvermogen van 40%, en een uitschuifbaar platform aan beide zijden, biedt deze diesel schaarhoogwerker de veelzijdigheid die u nodig heeft op bouwplaatsen en ruw terrein.


Veiligheid en Productiviteit

Standaard voorzien van een vierwiel multi-disc remsysteem, solide ruw terrein banden, tilt-alarm en (hef)bewegingswaarschuwing, is de XG1823RT ontworpen met uw veiligheid en productiviteit in gedachten.

Personaliseer uw machine met optionele functies zoals platform werkverlichting en een stroomaansluiting op het werkplateau.


Efficiënte Stage V diesel Aandrijving

Met de krachtige Kubota V2403-motor en een 115L dieselbrandstoftank, biedt de Stage V-dieselaandrijving van de XG1823RT niet alleen betrouwbare prestaties maar draagt ook bij aan duurzaamheid door lagere operationele kosten en verminderde emissies.


Ontdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van de XG1823RT ruw terrein diesel schaarhoogwerker, of lees over de XG1523RT 15 meter diesel schaarhoogwerker.

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Plateauhoogte:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Binnen/buiten:
Stabilisatie:
Onderstel:
Gewicht:

XCMG

Diesel
Kubota V2403

18,10

16,10 meter

680 kg (4 personen)

Buiten

Stempelpoten

Ruw terrein banden

8.000 kg

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties XCMG schaarhoogwerkers XG1823RT

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page