top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Socage  

Autohoogwerkers D-serie Kniktelescoopmast

Socage heeft binnen de GVV 3,5 ton klasse een serie autohoogwerkers met kniktelescoopmast in de nieuwe Socage Speed versie uitgebracht. Met één druk op de knop stabiliseert de hoogwerker. Om te rijden in deze serie autohoogwerkers is een rijbewijs B nodig.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Autohoogwerkers D-serie Kniktelescoopmast

Socage Autohoogwerkers Speed D-serie


Socage D-serie binnen GVV 3,5 ton

Socage heeft binnen de GVV 3,5 ton klasse een serie autohoogwerkers met een kniktelescoopmast uitgebracht met de nieuwe Socage functie voor snel stabiliseren.

 Om te rijden in deze autohoogwerkers is een rijbewijs B nodig.


20D Speed

De 20D Speed autohoogwerker heeft een werkhoogte van 19,60 meter met een zijdelings bereik van 9 meter en een up & over hoogte van 9 meter.


24D Speed

De 24D Speed autohoogwerker is in 2021 met de Movicarga Award product van het jaar geworden in de categorie beste vrachtwagen platform 3.5T.

De autohoogwerker heeft een werkhoogte van 23,60 meter met een groot zijdelings bereik van 12,80 meter en een up & over hoogte van 9 meter.


27D Speed

De 27D Speed autohoogwerker is de nieuwste D-Speed uitvoering van Socage en heeft een werkhoogte van 27 meter met een zijdelings bereik van 12 meer en up & over van 9 meter.


Speed

Stabilisatie is ongetwijfeld de belangrijkste en meest voorkomende manoeuvre tijdens het werk. Socage heeft in 2021 een nieuwe reeks autohoogwerkers met automatische SPEED- stabilisatie geïntroduceerd. Met de nieuwe Speed-stabilisatie kan de bestuurder door middel van één enkele druk op de knop de machine perfect waterpas zetten en hierdoor snel en efficiënt aan zijn werkzaamheden beginnen.

De SPEED-functie van Socage verschilt hierdoor van normale handmatige stabilisatiesystemen, omdat die meer tijd en handelingen nodig hebben voor aan het werk kan worden begonnen.


Specificaties

Categorie:
Merk:
Motor type(s):
Masttype:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Platformcapaciteit:

Autohoogwerkers

Socage

Diesel

Kniktelescoop mast

20 - 27 meter

tot 12 meter

225 kg

Platform Afmetingen:
GVV:

1400 x 700 mm

3,5 ton

Stabilisatie:
Rijbewijs:

Speed H + H functie met vaste stempelpoten

B

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Autohoogwerker 20D Speed

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page